Transformers 5: The Last Knight
JUNI 2017

Transformers 5: The Last Knight

Op 28 juni keren je favoriete robots terug naar het witte doek, klaar om onze planeet nogmaals van de ondergang te redden …

Het is volle oorlog! Autobots, Decepticons, Mensen: allemaal zijn ze verwikkeld in een eindeloze strijd. Slachtoffers worden helden. Helden lijken plots schurken. Slechts 1 wereld kan overleven: die van de Transformers … of de onze.

Niets is zoals tevoren!

Voor een nog onbekende reden is Optimus Prime vertrokken. Hij verliet z’n vrienden en bondgenoten. Enkel Bumblebee en een handvol helden beginnen aan een impossible mission: de Aarde beschermen tegen de gemene Decepticons!

Decepticon of Autobot ?

Welk kamp kies jij? Schaar jij je aan de kant van de Autobots of de Decepticons? Aan jou de keuze, maar weet wel dat de toekomst van de Transformers van jouw beslissing afhangt …

Autobots: Transform and Roll out!

Duik in het avontuur van de vijfde Transformers-film. Optimus Prime tegen Megatron, Bumblebee tegen de Decepticons: beleef ongelooflijke gevechtsscènes met oneindig veel explosieve duels! Met onze beweegbare en omvormbare Transformers-figuren speel je ze zelf allemaal na. Van een auto naar een robot in een fractie van een seconde!

Op Transformers staat geen leeftijd

Klein of groot, jong of oud, iedereen geniet van deze fantastische robots. Van 3 tot 99 jaar, voor elke Cybertron-fan bestaat er wel een figuur!


Veel plezier!

Rémi,
Leerling van Optimus Prime, toekomstige Autobot en lid van het Transformers Online Team bij DreamLand


P.S.: Zin om deze film te gaan kijken bij Kinepolis? Ontdek snel onze filmtickets aan voordelige prijzen!