Nieuw bij DreamLand: Twozies! Schattige duo's van baby's en diertjes. Er zijn er 140 ... verzamel ze allemaal!

Twozies: Zoek de perfecte match!

Ga op zoek naar de perfecte match van baby en diertje!

De Twozies: elke baby heeft z’n eigen diertje. Ze lijken op elkaar en ze doen werkelijk álles samen. Maar… De baby’s zijn kleine deugenietjes: ze hebben de diertjes misleid en daardoor werden ze allemaal gemengd. Aan jou om opnieuw de perfecte match te maken!

Verzamel ze allemaal!

Er zijn wel meer dan 140 baby’s en diertjes die graag allemaal terug samen zouden zijn. Een aantal onder hen zijn zeldzamer dan anderen. Duid op het bijgeleverde lijstje aan welke je al hebt, dan zie je meteen ook welke er nog ontbreken om je verzameling compleet te maken.

Er zijn 6 verschillende families: zacht, wild, cool, avontuurlijk, luidruchtig en kapoen. Verzamel ook de “speciale edities”, de exclusieve Twozies.

En heb je een baby’tje of diertje meer dan 1 keer, dan kan je ze ruilen met de dubbels van vriendinnetjes en vriendjes. Zo is iedereen weer een paar “perfect matches” rijker.

Laat je verrassen!

Vul je collectie aan met de verrassingspakjes- en doosjes die je nu in onze DreamLand-winkel vindt. In de sets met meerdere minifiguurtjes zitten ook altijd een paar verrassingen verstopt: diertjes en baby’tjes die je pas ontdekt als je de verpakking opent. Surprise!

Beleef nóg meer plezier met je Twozies!

Bij sommige Twozies zit een cubie, een kleine vierkante box waar je de baby samen met z’n diertje in kan zetten. Maak de cubies onderling aan elkaar vast, zo zittten de baby’s en hun dierenvriendjes lekker dicht bij elkaar. Je kan ze ook in je kamer aan de muur hangen! Zo heb je ze altijd dicht bij jou en decoreren ze jouw kamer. Leuk!

Veel verzamelplezier!
Sofie, lid van het online-team van DreamLand