Voetbalshop

Dribbel, schiet en scoor met DreamLand

De wereldbeker voetbal 2018 staat voor de deur en DreamLand is blij om zijn deuren hier voor open te zetten. Onze Football Shop is even gevuld als de garage van Cristiano Ronaldo en nog gevarieerder dan de kapsels van Neymar Jr.

Truitjes en outfits

Ben je een grote fan van Cristiano Ronaldo? Is Messi je absolute idool? Ben je een vurige supporter van een topclub? Dan vind je bij DreamLand alle soorten kledij om die passie voor topvoetbal met de wereld te delen. Truitjes, T-shirts, volledige outfits, handschoenen, scheenlappen … Noem maar op, alles is aanwezig en in jouw favoriete kleuren!

Goals & voetballen

De juiste outfit is één ding, nu is het tijd om je te bewijzen op het veld met de bal aan de voet. Kies een bal die bij jouw stijl pas: flashy, discreet, in de kleuren van je favoriete club of eentje met technische snufjes? Sommige ballen geven licht in het donker en er is er zelfs eentje die telt hoeveel keer je de bal kan jongleren en hoe hard je trapt. Alles om van jou een topper te maken!

Je kan de bal wel tegen de netten trappen, maar tegen welke netten? Er zijn traditionele goals, maar er zijn er ook die je helpen met je training. Met de Kickback verbeter je je controle en met de Panna Arena werk je aan je techniek.

Merchandising

Je kan toch niet supporteren voor je favoriete ploeg zonder de juiste accessoires? Ga in stijl naar het stadion met je vlag, pet, sjaal en blijf ook thuis supporteren met enkele leuke figuurtjes, een dekbedovertrek, een handdoek en een drinkbus.

Tot op het veld!

Rémi
Schiet graag eens op doel vanaf de middenstip.

Football Shop