LEGO® komt terug in de zalen aan de zijde van Batman!

Samen zorgen ze voor nieuwe avonturen in kleurrijke blokjes…

De nieuwste LEGO® film zal te zien zijn op het grote scherm vanaf 8 februari 2017. Tegelijkertijd komen ook de nieuwe bouwsets in de rekken. Fans van LEGO® en Batman maak jullie dus op voor nieuwe avonturen met je favoriete vleermuis !
 

In dit nieuwe avontuur, gebaseerd op The LEGO Movie, heeft Batman eindelijk de hoofdrol beet! Deze keer volstaan de technologische hoogstandjes zoals de Batmobile, de Batwing en de Bat onderzeeër niet om Gotham City uit de handen van The Joker en z’n handlanger Harley Quinn te redden. Batman zal moeten leren in team werken en een einde stellen aan z’n statuut van eenzame strijder. Zal hij erin slagen om met Robin en Batgirl samen te werken? Ontdek deze grappige film vol actie en muziek, in zwart en geel. Ideaal voor groot en klein, vanaf 6 jaar.

Eenmaal de voorstelling afgelopen kan je het avontuur laten duren met de bouwsets van LEGO®. Deze zijn perfect om de fijne motoriek en de verbeelding te ontwikkelen. In de verschillende dozen van LEGO® vind je al het nodige om het verhaal te herschrijven of om het gewoon te herbeleven in je kamer of het salon.


Veel plezier,
Nathalie, lid van het online-team bij DreamLand
 

PS : Zin om deze film te gaan kijken bij Kinepolis? Wij verkopen tickets aan een voordelige prijs.