Goed uitgerust naar school met Kangourou

Sinds vele jaren heeft DreamLand een eigen merk voor bagagerie en schoolartikelen: Kangourou. Ons doel? Je degelijk schoolgerief en een reeks boekentassen en rugzakken aanbieden, al dan niet met wieltjes, maar altijd stevig, praktisch en aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor elke leeftijd en voor ieders smaak. De laatste 2 jaren hebben we bij het ontwerpen van de motieven voor onze collectie de hulp ingeroepen van de kinderen. Uiteindelijk zijn zij het die hun boekentas of rugzak dagelijks gebruiken. Dan kan het er maar beter uitzien zoals ze het graag hebben!

Ontdek nu alles van Kangourou

Kleuters

Licht én leuk: vind hier de ideale boekentas voor de kleuterklas.

Meer info

Boekentassen

Boekentas, turnzak, trolley … Bekijk alles voor de lagere school.

Meer info

Rugzakken

Tablet, skateboard … Er moet heel wat in een tienertas! Bekijk het handige én hippe assortiment.

Meer info

De leukste artikelen van Kangourou

Een Kangourou-brooddoos of -koekendoosje met een verhaal

Bij aankoop van onze speciale Kangourou-brooddoos of –koekendoosje, gaat er 1 euro naar het goede doel. Dankzij onze samenwerking met Collibri Foundation steunen we in Santander (Colombia) een project om kinderen vanaf de kleuterklas een opleiding in informatietechnologie te geven. Met 1 euro steun jij die nieuwe vormingsprojecten in Colombia. Kinderen uit Santander hebben samen tekeningen gemaakt die de basis vormen voor de Kangourou-brooddoos en –koekendoosje met een Colombiaans tintje. Voor én door jongeren in Colombia dus!

Haal deze artikelen in de winkel

Wil jij ook je eigen Kangourou?

Wil je volgend jaar pronken met een boekentas of rugzak die je zelf hebt ontworpen? Ga snel zelf aan de slag en misschien zie je binnenkort je unieke design overal op school.

Ontwerp nu je Kangourou

Spring een gat in de lucht met keiveel keuze!

Schrijfgerief, rugzakken, cursusblokken, noem maar op! Kangourou heeft een heerlijk uitgebreid assortiment schoolgerief. Ontdek het tofste Kangourou-schoolgerief bij DreamLand.

Vind je DreamLand-winkel