Onze troeven

 1. De grootste speelgoedspecialist van België

  1994. Colruyt Group richt zijn pijlen op Droomland, een keten vrijetijdswinkels voor het hele gezin. Een formule die aanslaat bij het grote publiek! Colruyt Group neemt de keten over en past zijn knowhow op het vlak van logistiek en aankoop toe om de winkelketen sterker te maken.

  Vandaag telt DreamLand 46 winkels, waarvan 43 in België, 2 in Frankrijk en een webshop.

  DreamLand wordt de grootste speelgoedspecialist in België. Meer dan 850 creatieve en gepassioneerde medewerkers werken voor DreamLand met één enkel objectief: kinderen en hun ouders onvergetelijke familiemomenten bezorgen.

  Bij DreamLand vind je als eerste de hotste artikelen in speelgoedland.

  Vind je DreamLand-winkel
 2. De ruimste keuze

  In onze winkels en webshop vind je een gigantisch aanbod artikelen voor het hele gezin. Speelgoed, games, multimedia-artikelen, school- en knutselgerief … Maar ook kinder- en jeugdkamers, rijtuigen, buitenspeelgoed … En in de winkels zelfs massa’s strips en boeken!

  Klein of groot, jong of oud … DreamLand heeft wat voor iedereen!

  DreamLand assortiment
 3. Altijd zeker van de scherpste prijzen

  DreamLand biedt je de ruimste keuze voor de laagste prijzen. Zowel in de winkel als online.

  In onze winkels
  We vergelijken onze prijzen dagelijks met die van onze concurrenten in jouw buurt. Als we ergens een lagere prijs ontdekken, passen we onmiddellijk onze prijs aan. ’s Nachts worden de prijzen automatisch opgeladen en met een speciale printer in onze winkels afgedrukt.

  Online
  We vergelijken onze prijzen met die van de concurrerende webshops die ook in België leveren. Gaan zij onder onze webshopprijzen, dan passen wij onze tarieven aan.

  Heb je toch ergens een betere prijs gezien? Laat het ons weten! We passen de onze aan. En als je het artikel al gekocht hebt, betalen we het verschil terug. Je betaalt dus nooit te veel.

  Ergens een betere prijs gezien? Laat het ons weten!
 4. 100 % veilig speelgoed

  DreamLand zweert bij veiligheid. Al ons speelgoed draagt het CE-label, de garantie dat het veilig is en voldoet aan de Europese normen. Maar DreamLand gaat nog een stapje verder. Al het speelgoed dat we zelf rechtstreeks invoeren, in het bijzonder de speeltjes voor kinderen jonger dan 3 jaar, leggen we extra op de rooster. Dat doen we in ons eigen laboratorium aan de hand van een resem tests.

  Alleen 100 % veilig speelgoed verdient een plaatsje bij DreamLand.

  Meer weten?
 5. Info en advies op maat

  Of je nu in de winkel langsgaat of liever de telefoon neemt: onze speelgoedspecialisten zijn er voor je. Heb je een vraag? Stel die dan aan onze medewerkers of bel onze klantendienst op het nummer 02 363 56 56. We zijn bereikbaar van maandag tot zondag van 8 tot 22 u. Je vindt ons ook op Facebook en Twitter.

  DreamLand, altijd klaar om je te helpen.

  Een vraag? Stel ze ons!