Palletkussens

Werk je zelfgemaakte palletzetel tot in de puntjes af met onze comfortabele, waterafstotende palletkussens. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zo vind je zeker het model van jouw keuze!

Artikelen (  1 - 18 van 18 )
:

Maak je eigen loungebank met palletten

Wil je zelf een palletzetel maken, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Bij DreamLand helpen we je graag een handje. Zo maak je zo’n comfy pallet lounge:
• Zet 2 palletten van 120 x 80 cm bovenop elkaar = zit
• Zet 1 pallet op z’n zijkant en maak die met schroeven vast aan de zit
• Leg je palletkussens erop, klaar!

Afwerken met palletkussens

Is je palletzetel klaar? Werk ‘m dan af met prachtige palletkussens. Een weetje: per palletzetel van 120 x 80 cm heb je 1 zitkussen en 2 rugkussens nodig. Maak je met meerdere palletten een hoekzetel? Voorzie dan een extra rugkussen!

Ga je voor een palletzetel met een schuine rugleuning? Dan wordt de zitting iets kleiner. Ook daarvoor hebben wij het ideale palletkussen! Dit zitkussen van 120 x 60 cm past perfect, net voor de rugleuning. Afwerken met 2 rugkussens en je kan heerlijk onderuit liggend genieten.

Koop je palletkussens bij DreamLand. Onze palletkussens van het merk Madison zitten super stevig en zijn waterafstotend. Zo hoef je niet bij de kleinste regenbui meteen in alle haast je kussens binnen te halen. Berg de kussens wel op in een kussenbox wanneer je je palletlounge niet gebruikt.