Persbericht: DreamLand vestigt Belgisch record bellenblazen

Halle, 6/05/2016

Vandaag, op de Internationale Bellenblaasdag, deed DreamLand een poging om het Belgische record bellenblazen te vestigen. De speelgoedspecialist van Colruyt Group haalde het record binnen met de hulp van 12.500 enthousiaste bezoekers van Plopsaland De Panne. Ook Kabouter Plop, Kabouter Kwebbel en Xavier uit Rox spaarden hun adem niet en bliezen gretig mee. Met duizenden zeepbellen aan de hemel kreeg Plopsaland De Panne er heel even een attractie bij.

Geen betere gelegenheid voor een Belgisch record bellenblazen dan de Internationale Bellenblaasdag, vond DreamLand. Samen met Plopsland De Panne organiseerde het de recordpoging, die startte om 15.30 u. Maar liefst 12.500 bezoekers vulden er samen de hemel met zeepbellen, wat meteen goed was voor een Belgisch record.

Geert Gillis, Divisiemanager Verkoop bij DreamLand, blikt tevreden terug. "Het is leuk om te zien dat iets eenvoudigs als zeepbellen blazen zoveel plezier en verwondering oproept bij jong én oud. We gingen vandaag echt terug naar de bron van het spelen: je hebt niet altijd hoogtechnologisch speelgoed nodig om je te amuseren. “Alles wordt leuker als je speelt", dat is de slagzin van DreamLand en dat willen we doortrekken in alles wat we doen. Vandaar deze ludieke recordpoging op de Internationale Bellenblaasdag. We willen graag iedereen bedanken die enthousiast heeft meegeblazen vandaag.”

Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, staat voor duurzame kindervreugde. Dit jaar werd DreamLand opnieuw verkozen tot beste winkelketen in de categorie Speelgoed. Vandaag telt DreamLand 44 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 10 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers. Het motto van DreamLand? ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot za van 8.30 tot 18 u.
of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info:

Hanne Poppe, Pers Marketing Colruyt Group
Gsm: 0473 92 45 10
E-mail: hanne.poppe@colruytgroup.com