Nu ook gezelschapsspellen van huismerk DreamLand

Halle, 15 september

DreamLand, de speelspecialist van Colruyt Group, breidt haar eigen huismerk-assortiment uit met een nieuwe categorie: gezelschapsspellen. Deze moeten een kwalitatief alternatief bieden voor de gekende merken, tegen een scherpe prijs. DreamLand verkoopt al enkele jaren speelgoed van het eigen huismerk, zoals poppen, voertuigen en houten speelgoed. Dit behoort tot de best verkochte merken van de winkelketen. Het gaat om 15 gezelschapsspellen die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be.

Kwaliteit en plezier tegen betaalbare prijs

Als marktleider in speelgoed wil DreamLand haar klanten een kwalitatief alternatief bieden voor de gekende merken. Daarom lanceerde de speelspecialist eind 2013 speelgoed onder een eigen huismerk. Dit speelgoed staat garant voor betrouwbare kwaliteit aan een betaalbare prijs. Het nieuwe assortiment binnen dat huismerk bestaat uit 15 gezelschapsspellen die zich baseren op klassiekers zoals 4 op een rij en houten spellen zoals schaak.

Stéphanie De Bree, directeur DreamLand: “We gebruikten onze expertise als speelgoedspecialist om speelgoed te ontwikkelen dat zowel educatief, leuk, veilig als betaalbaar is.” De goede verkoopcijfers en positieve feedback van klanten bewijzen dat het DreamLand-speelgoed een schot in de roos is. Stéphanie De Bree: “Klanten voelen zich vooral aangetrokken tot het ontwerp, de kleuren en de prijs, die lager ligt dan vergelijkbare producten van A-merken. En dan is er uiteraard de goede kwaliteit: de ‘DreamLand-stempel’ boezemt duidelijk vertrouwen in. De artikelen van ons huismerk staan steeds naast de gekende A-merken die ook steeds beschikbaar zullen blijven bij DreamLand.”

De gezelschapsspellen van DreamLand zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij DreamLand en op dreamland.be. De prijzen van deze spellen variëren van 2,99 tot 14,99 euro.

Al 558 speelgoedartikels van DreamLand

DreamLand lanceerde eind 2013 speelgoed onder haar eigen huismerk in de categorieën babyspeelgoed, poppen, voertuigen en rollenspel (verkleedmaterialen). In 2015 werden er 3 nieuwe categorieën aan toegevoegd: houten speelgoed, verkleedkledij en buitenspeelgoed. Vanaf vandaag is het DreamLand-speelgoed ook in de categorie gezelschapsspellen terug te vinden.

In totaal bestaan er al 558 speelgoedartikels onder het huismerk van DreamLand.

Alle speelgoedartikels van DreamLand dragen het CE-label, dat garandeert dat het product aan de Europese normen voldoet. Daarnaast voert de keten ook interne kwaliteitscontroles uit en screenen ze hun leveranciers ook op verschillende vlakken zoals werkomstandigheden, voor ze met hen in zee gaan.


Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid aanbod in speelgoed, buitenspeelgoed, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, en dit op een leuke en speelse manier want ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs. Naast een webshop, telt DreamLand vandaag 45 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 11 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot zo van 8 tot 22 u.
of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info:

Silja Decock, Persverantwoordelijke Colruyt Group
GSM : +32 (0)473 92 45 10
E-mail: silja.decock@colruytgroup.com