Persbericht: Fidget Spinners, de nieuwste hype in speelgoedland

Halle, 10 mei 2017

De nieuwste hype in speelgoedland tolt ons land binnen. Fidget Spinners zijn al een ware rage in de Verenigde Staten en na een week in de Belgische winkelrekken blijken ze ook hier aan te slaan. Naast spectaculaire trucjes kan je met de futuristisch ogende handtollen al je dagelijkse stress wegdraaien. Speelspecialist DreamLand voorspelt een echte rage, onder andere omwille van de lage prijs.

Eindeloos speelplezier

Fidget Spinners, handtollen, Hand Spinners of gewoon Spinners: het maakt niet uit hoe je deze kleine, futuristisch ogende hebbedingen juist noemt, ze hebben meerdere verzamelnamen. Spinners komen in verschillende vormen, kleuren en maten. Je laat ze snel en gemakkelijk in je hand draaien en kan er eindeloos veel trucjes mee uitvoeren. Naast eindeloos speelplezier houdt de Spinner ook je handen bezig, wat meteen stressverlagend werkt.

Stéphanie De Bree, directeur DreamLand: “Je hebt al een Spinner vanaf 3,99 euro. Niet veel geld voor iets waar je urenlang spelplezier mee hebt. De Spinners zijn ook heel makkelijk mee te nemen dus ook ideaal voor op de speelplaats, als de kinderen mee op restaurant gaan, en voor mama en papa die met de wagen in de file staan.”

Fidget Spinners bij DreamLand

De Spinners liggen pas sinds een week in de rekken bij DreamLand en nu al valt op dat ze ontzettend populair zijn. Na de eerste verkoopdag gingen er al honderden Spinners over de toonbank. Ook in de webshop behoren de tollen tot de top tien vaakst gezochte artikelen.

Stéphanie De Bree: “Ondanks dat de Spinners nog maar net beschikbaar zijn, voorspellen we een rage die de populariteit van de Loom Bands twee jaar geleden evenaart. Een beetje opzoekwerk op YouTube toont al meteen tientallen Amerikaanse Fidget Spinners-video’s met miljoenen views. Die populariteit waait gegarandeerd over op ons land.”

De Spinner Classic is nu al beschikbaar bij DreamLand en op dreamland.be vanaf € 3,99. In de loop van mei verwachten we nog meer modellen in de winkels en op de webshop.


Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, staat voor duurzame kindervreugde. Dit jaar werd DreamLand opnieuw verkozen tot beste winkelketen in de categorie Speelgoed. Vandaag telt DreamLand 45 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 11 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers. Het motto van DreamLand? ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot zo van 8 tot 22 u.
of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info:

Silja Decock, Persverantwoordelijke Colruyt Group
GSM : +32 (0)473 92 45 10
E-mail: silja.decock@colruytgroup.com