Persbericht: Foute kersttruien, -sokken en –pantoffels populairder dan ooit

Halle, 7 december 2017

Naar goede gewoonte is december ook dit jaar weer de maand van feest, gezelligheid, en vooral: foute kerstoutfits. Volgens DreamLand, de speelspecialist van Colruyt Group, is de stijgende populariteit van foute kerstoutfits nog lang niet afgelopen. Iedereen wil tegenwoordig een foute kersttrui of een paar schreeuwerige kerstsokken. De foute kersttruien, -sokken en –pantoffels verkopen nu al als zoete broodjes bij DreamLand.


Kerstkitsch is hip

Kerst en kitsch gaan al jaren hand in hand, maar de tijden waarin een paar kerstsokken een echt fout geschenk is, zijn voorbij.

Stéphanie De Bree, directeur van DreamLand: “De vraag naar kersttruien en kerstsokken is enorm gestegen. Een foute kersttrui is een echt hebbeding geworden en klanten zijn niet enkel op zoek naar kerstsokken of –pantoffels voor hun kinderen, maar ook voor hun partner of grootouders. Die populariteit is onder andere te danken aan initiatieven zoals Ugly Christmas Sweater Day, waar tegenwoordig steeds meer mensen aan deelnemen. Het kitscherige aan kerst is niet langer fout, maar hip, en heel het gezin doet er graag aan mee.”

Foute kerstoutfits voor de hele familie

Sinds eind november is het assortiment kersttruien, -pantoffels en –sokken verkrijgbaar bij DreamLand en het verkoopt als zoete broodjes. Een greep uit het aanbod:


Kerstkostuums voor volwassenen. Maat S tot XL. 44,99 euro. Verkrijgbaar bij DreamLand en op dreamland.be.


Kerstpantoffels kinderen en volwassenen. Maat 31 tot 42. 9,99 euro. Verkrijgbaar bij DreamLand.


Kersttrui volwassenen. Tot maat XXL. Verkrijgbaar bij DreamLand en op dreamland.be aan 19,99 euro.


Kersttrui kinderen: maat 92 tot 158. Verkrijgbaar bij DreamLand en op dreamland.be aan 17,99 euro


Extra dikke kerstsokken maat 36 – 41. Verkrijgbaar bij DreamLand aan 4,99 euro.


Bovenstaande artikelen zijn maar een greep uit het assortiment dat beschikbaar is bij DreamLand. Meer afbeeldingen en prijzen van andere artikelen kunnen opgevraagd worden bij Barbara Depril: barbara.depril@dreamland.be.Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid aanbod in speelgoed, buitenspeelgoed, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, en dit op een leuke en speelse manier want ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs. Naast een webshop, telt DreamLand vandaag 45 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 11 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers.