Persbericht: DreamLand kleurt samen met kinderen aan
grootste Sint-tekening ooit

Halle, 4 november 2016

Speelgoedspecialist DreamLand wil heel België aan het kleuren krijgen en de Sint verrassen met de grootste Sint-tekening ooit. In november kunnen kinderen op dreamland.be/welkom een tekening kiezen en ze digitaal inkleuren. DreamLand combineert alle ingezonden tekeningen tot een mozaïek van bijna 50 m². Deze gigantisch grote tekening wordt op zondag 27 november overhandigd aan de Sint tijdens een van de VTMKZOOM Sint Weekends in Plopsaland De Panne.

Tekening van 8 m breed en 6 m hoog

De grootste Sint-tekening ooit zal maar liefst 8 meter breed en 6 meter hoog zijn, in totaal goed voor 48 vierkante meter. In november kan elk kind zijn steentje bijdragen en meekleuren aan de tekening op dreamland.be/welkom. Geert Gillis, divisiemanager Verkoop DreamLand: “Het motto van DreamLand is ‘Alles wordt leuker als je speelt’. Op deze speelse manier kunnen we samen met heel wat kinderen de Sint een warm welkom geven.” Kinderen kunnen nog tot en met 6 december kleuren op de site, dus ook na de overhandiging van de tekening eind november.


Inschrijven voor het event

DreamLand overhandigt de huizenhoge tekening officieel aan de Sint op zondag 27 november in Plopsaland De Panne tijdens een van de VTMKZOOM Sint Weekends. Wil je er graag bij zijn? Stuur vóór 22 november een e-mail naar barbara.depril@dreamland.be om je in te schrijven. Je ontvangt dan alle praktische informatie zoals startuur en plaats om je aan te melden.

Ook thuis warm welkom voor de Sint

Om de kinderen die online meegekleurd hebben nóg meer kleurplezier te bezorgen, krijgen ze van DreamLand ook een echte tekening van bijna 1 meter breed. Die kunnen ze naar hartenlust inkleuren en omhoog hangen aan de schouw of aan het raam, om Sint en Piet ook thuis met open armen te ontvangen. Deze tekening in A1-formaat is het geheel van de negen tekeningen op de website en kan afgehaald worden in een DreamLand-winkel naar keuze. Wie ze mooi inkleurt en er ten laatste op 20 november een foto van post op de Facebook-pagina van DreamLand, maakt kans op tickets voor de grote onthulling in Plopsaland De Panne of op een leuke troostprijs.

Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, staat voor duurzame kindervreugde. Dit jaar is DreamLand opnieuw verkozen tot beste winkelketen in de categorie Speelgoed. Vandaag telt DreamLand 44 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 10 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers. Het motto van DreamLand? ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot zo van 8 tot 22 u.
of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info:

Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
GSM: +32 (0)473 92 45 10
E-mail: silja.decock@colruytgroup.com