Persbericht: DreamLand opent gloednieuwe winkel in Gosselies

Halle, 7 maart 2017

Op woensdag 8 maart opent DreamLand een gloednieuwe winkel in Gosselies, vlakbij Charleroi. Het is de 45ste vestiging voor de speelgoedspecialist van Colruyt Group. Kinderen uit Charleroi en omstreken vinden vanaf nu hun speelgoed, games, multimedia-artikelen en nog veel meer in de Rue Tahon 35 in Gosselies.

Feestelijk startschot

Vanaf woensdag 8 maart staan zaakverantwoordelijke Nicolas Thys en zijn team van 11 enthousiaste medewerkers klaar om de klanten te ontvangen. Op de dag van de opening en op zaterdag 11 maart staan speciale openingsactiviteiten op het programma. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken of een ballon in een leuk figuurtje laten plooien. Of ze kunnen de nieuwste trends in gaming uitproberen, zoals de VR-bril van PlayStation en de Nintendo Switch. De Smurfen en de Ninja Turtles gaan graag met hun fans op de foto en ook Bumba is van de partij voor de allerkleinsten.

3de winkel in Henegouwen

DreamLand koos niet toevallig voor Gosselies. De speelgoedspecialist wilde meer aanwezig zijn in de provincie Henegouwen, waar het nog maar twee winkels had: een in Jemappes (regio Bergen) en een in Meslin-l’Évêque (regio Ath). De nieuwe vestiging ligt in een drukke commerciële zone met verschillende winkels, waaronder een Colruyt en een DATS 24-tankstation. DreamLand Gosselies is 1.600 m² groot en heeft een ruime gratis parking.

opening Gosselies

Continue groei

Met Gosselies erbij staat de teller van het aantal DreamLand-winkels op 45 in totaal: 43 in België en 2 in het noorden van Frankrijk. De speelgoedketen blijft dus beetje bij beetje uitbreiden. Naast de opstart van nieuwe filialen worden ook bestaande DreamLand-winkels in een moderner jasje gestoken.

Kindervreugde en beleving staan centraal

DreamLand vindt beleving en kindervreugde superbelangrijk. Daarom valt er regelmatig iets te beleven in de winkel. Zo vinden in de loop van het jaar meet-and-greets met kinderhelden en -idolen plaats, en jarige kinderen die op de verjaardagsbel duwen krijgen een cadeautje en foto mee als herinnering. Tijdens het voorjaar staat de winkel in het teken van carnaval en Pasen. Er valt dus altijd iets te beleven bij DreamLand.

Praktische informatie

Adres :
DreamLand Gosselies
Rue Tahon 35
6041 Gosselies

Openingsuren :
Van maandag tot vrijdag: van 10 tot 19 u.
Zaterdag: van 9 tot 18 u.
Gesloten op zondag en feestdagen


Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, staat voor duurzame kindervreugde. Dit jaar is DreamLand opnieuw verkozen tot beste winkelketen in de categorie Speelgoed. Vandaag telt DreamLand 45 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 11 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers. Het motto van DreamLand? ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot zo van 8 tot 22 u.
of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info:

DreamLand Gosselies
Tel: 071/37.18.16