Terug naar het overzicht
DreamLand opent 5 pop-ups Tuin & Terras

Halle, 9/3/2020

DreamLand opent 5 pop-ups Tuin & Terras
in Halle, Drongen, Oudenaarde, Roosdaal en Waterloo

DreamLand, de specialist in buitenplezier voor het hele gezin, zet ook dit jaar verder in op de verkoop van tuinmeubelen en opent daarvoor maar liefst 5 pop-upwinkels Tuin & Terras. In die pop-ups in Drongen, Halle, Oudenaarde, Roosdaal en Waterloo vinden bezoekers gemiddeld 750 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, tuindecoratie en nog heel wat meer. De pop-ups zullen geopend zijn van 11 maart tot en met 25 juli 2020.

Buitenplezier voor het hele gezin

DreamLand is al jaren marktleider op het vlak van buitenspeelgoed zoals trampolines, schommels en zwembaden. Sinds vorig jaar werden ook tuinmeubelen opnieuw in het assortiment opgenomen, waardoor DreamLand zich meer dan ooit als specialist in buitenplezier voor het hele gezin profileert. Volgens Dieter Struye, Directeur DreamLand, overtreft de verkoop van het tuinassortiment bovendien alle verwachtingen: "Klanten hebben duidelijk vertrouwen in onze kwaliteit, onze prijzen en ons uitgebreide aanbod. We blijven dus ook dit jaar volop inzetten op de combinatie "buiten spelen" en "buiten genieten". Klanten vinden bij ons alles voor onvergetelijke momenten in de tuin: van tuinmeubelen en parasols tot trampolines en zwembaden."

Pop-ups en showrooms

Het volledige tuinassortiment is te vinden op dreamland.be, maar daar blijft het niet bij. "We willen onze klanten ook de mogelijkheid geven om ons tuinassortiment van dichtbij te komen bekijken", zegt Dieter Struye. "Tuinmeubelen zijn voor veel gezinnen een behoorlijke investering, vandaar dat ze hun aankoop graag vooraf eens komen bekijken en uitproberen. Net daarom zetten we dit jaar volop in op showrooms".

Vanaf 11 maart opent DreamLand dan ook 5 pop-ups Tuin & Terras met elk gemiddeld 750 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, terrasverwarming, tuinverlichting, hangmatten, tuindecoratie en meer. Daarbovenop zal er in de DreamLand-winkels van Bornem, Lede, Meslin, Roeselare, Tongerlo en Wilrijk extra showroomruimte zijn voor het tuinassortiment, terwijl er in de andere DreamLand-winkels een beperktere selectie te zien zal zijn.

Praktische informatie

Let op!

In onze pop-ups Tuin & Terras gelden andere openingsuren:

  •   Zondag en maandag: 13 - 17 u.
  •   Dinsdag gesloten.
  •   Woensdag t.e.m. zaterdag: 10 - 18 u.


Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid aanbod in speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, en dit op een leuke en speelse manier. Naast een webshop telt DreamLand 45 winkels, waarvan 32 in Vlaanderen en 13 in Wallonië. Er werken meer dan 800 medewerkers.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, maandag tot zondag van 8 tot 22 u. of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info, contacteer Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
Telefoon: +32 (0)473 92 45 10
E-mail: press@colruytgroup.com

Terug naar het overzicht