Persbericht: DreamLand opent 44ste winkel in Ronse

Speelgoedspecialist DreamLand opent op 21 oktober een gloednieuwe winkel in Ronse. Daarmee is de speelgoedketen van Colruyt Group aan zijn 44ste filiaal toe. Kinderen uit Ronse en omstreken vinden vanaf dan hun speelgoed, games, multimedia-artikelen en nog veel meer op de Oswald Ponettestraat 8, op amper 200 meter van de gloednieuwe Colruyt-winkel.

Uitgelezen kans

“We hadden uit goede bron vernomen dat de Ronsenaren graag een speelgoedwinkel wilden in ‘hun’ stad,” vertelt Dirk Berteloot, directeur van DreamLand. “Vandaar onze keuze voor Ronse als nieuwe locatie.” Omdat de Colruyt-winkel naar iets verderop verhuisde, kwam er een gebouw vrij. Met een oppervlakte van 1.572 m² bleek dat het ideale pand voor de nieuwe DreamLand-winkel.

Continue groei

Met Ronse erbij staat de teller van het aantal DreamLand-winkels op 44: 42 in België en 2 in Frankrijk. En de speelgoedketen blijft groeien. Zo opende eind 2014 nog een winkel in Mechelen. Naast de opstart van nieuwe filialen worden elk jaar ook enkele DreamLand-winkels vernieuwd. Zo verhuisde de winkel van Erpent pas naar een groter gebouw in Jambes.

Feestelijk startschot

Vanaf 21 oktober staat een team van 10 enthousiastelingen in Ronse klaar om klanten te helpen met tips en advies, onder leiding van zaakverantwoordelijke Greet Lazou. Op woensdag 21 en zaterdag 24 oktober staan speciale openingsactiviteiten op het programma. Markske van FC De Kampioenen, enkele Minions en Mario komen langs om hun fans te begroeten. Bumba is van de partij voor de allerkleinsten en Gill Grunt van The Skylanders gaat graag met zijn bewonderaars op de foto.

Kindervreugde en beleving staan centraal

DreamLand vindt beleving en kindervreugde superbelangrijk. Daarom valt er regelmatig iets te beleven in de winkel. Zo vinden in de loop van het jaar af en toe meet-en-greets met kinderhelden en -idolen plaats. Jarige kinderen duwen op de verjaardagsbel en krijgen een cadeautje en foto mee als herinnering. En tijdens het najaar staat de winkel in het teken van Halloween, Sint, kerst en eindejaar. Dit alles maakt dat bezoekjes aan DreamLand altijd echte familiemomenten zijn.

Extra informatie

Beschikbaar online:


Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, staat voor duurzame kindervreugde. Dit jaar werd DreamLand opnieuw verkozen tot beste winkelketen in de categorie Speelgoed. Vandaag telt DreamLand 44 winkels waarvan 32 in Vlaanderen, 10 in Wallonië en 2 in Frankrijk. Er werken meer dan 800 medewerkers. Het motto van DreamLand? ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Daarnaast garandeert de speelgoedspecialist zijn klanten de laagste prijs.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot za van 8.30 tot 18 u.
of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info:

Hanne Poppe, Pers Marketing Colruyt Group
Gsm: 0473 92 45 10
E-mail: hanne.poppe@colruytgroup.com