Stien Edlund en DreamLand lanceren exclusieve schoolcollectie

Tik Tok-ster met meer dan 2 miljoen fans zorgt voor kleur in het nieuwe schooljaar

Halle, 24 juli 2019 - Goed nieuws voor de fans van de populaire musical-app Tik Tok! De populairste Belgische Tik Tokker, Stien Edlund, brengt een exclusieve Back to School-collectie uit in samenwerking met DreamLand. In de vrolijke, frisse collectie staan trendy pasteltinten en motiverende quotes centraal. Fans hebben de keuze uit een pennenzak, ringmappen, kaftpapier, etiketten en een shopping bag. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij DreamLand.

De perfecte match!

“Bij DreamLand vinden we het belangrijk dat studenten schoolmateriaal kunnen kiezen waarop ze trots zijn en waarmee ze graag naar school gaan” zegt Bart Van Lierde, dienstchef Aankoop bij DreamLand. “We willen dus mee zijn met de laatste trends en de leefwereld van scholieren, en Stien is hier de perfecte match. Stien is voor vele fans een voorbeeld, iemand waar ze naar opkijken. De stijl van Stien sluit ook goed aan bij DreamLand: vrolijk en speels maar ook authentiek en down to earth. Het resultaat is een vrolijke, frisse schoolcollectie met een hoofdrol voor pasteltinten en inspirerende quotes.”

Stien Edlund:

“Mijn eigen schoollijn was al lang een grote droom en ik vind het fantastisch dat ik deze collectie heb mogen maken. Leuke schoolspulletjes maken het schooljaar zoveel leuker. Ik ben superblij met het resultaat en de vrolijke pastelkleurtjes zijn helemaal mijn ding. Ik hoop dat ik hiermee ook vele studenten blij kan maken.”

De Back to School-collectie van Stien is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle DreamLand-winkels in Vlaanderen en op dreamland.be.

Meet & greets in Waregem en Mechelen

Wie zin heeft om Stien in levende lijve te ontmoeten, kan op 14 augustus langsgaan in DreamLand Waregem (van 11 tot 12.30 u.) en op 21 augustus in DreamLand Mechelen (van 15 tot 16.30 u.). Tijdig arriveren is de boodschap: alleen de eerste 200 fans zijn er zeker van om tot bij Stien te geraken.

De trends van het nieuwe schooljaar

De nieuwe collectie van Stien sluit ook perfect aan bij de trends die volgens Dreamland de schoolbanken en speelplaats zullen veroveren. Pastel wordt populairder, Belgische merken winnen terrein en duurzaamheid blijft ook in het nieuwe schooljaar een hot topic: rugzakken van gerecycleerd materiaal, drinkbussen en brooddozen zijn helemaal hip! Ontdek hier alle trends voor het nieuwe schooljaar!


Contact

Voor meer info, contacteer Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
Telefoon: +32 (0)473 92 45 10 
E-mail: press@colruytgroup.com

Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid aanbod in speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, en dit op een leuke en speelse manier want ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Naast een webshop telt DreamLand 44 winkels waarvan 32 in Vlaanderen en 12 in Wallonië. Er werken meer dan 800 medewerkers.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, maandag tot zondag van 8 tot 22 u. of dreamland@dreamland.be.