DreamLand opent 2 pop-up-winkels Tuin & Terras in Kortrijk en Halle

Tuinassortiment terug van weggeweest bij DreamLand

Halle, 22/2/2019 - DreamLand, al jarenlang specialist in buitenspeelgoed, verkoopt vanaf dit jaar opnieuw tuinmeubelen en profileert zich dan ook als specialist voor buitenplezier voor het hele gezin. Om iedereen de mogelijkheid te geven om het volledige assortiment tuinmeubelen te ontdekken, opent DreamLand twee pop-ups Tuin & Terras. Morgen opent de eerste pop-up Tuin & Terras in Kortrijk. Daar vinden bezoekers meer dan 800 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, decoratie en zoveel meer. Midden maart opent een tweede pop-up Tuin & Terras in Halle.


Terug van weggeweest

Het tuinassortiment is helemaal terug van weggeweest bij DreamLand, al jaren de marktleider op vlak van buitenspeelgoed, zoals trampolines, schommels en zwembaden. Door het assortiment tuinmeubelen opnieuw te verkopen, profileert DreamLand zich meer dan ooit als specialist in buitenplezier voor het hele gezin.

Het volledige tuinassortiment is te bekijken op dreamland.be, maar ook in alle 42 DreamLand-winkels is een selectie tuinmeubelen aanwezig. Daarnaast beschikken enkele winkels tijdelijk zelfs over extra showroomruimte. “We willen onze klanten echter de mogelijkheid geven om zoveel mogelijk uit ons tuinassortiment te ontdekken”, zegt Stéphanie De Bree, Directeur DreamLand. “Tuinmeubelen aanschaffen is namelijk een behoorlijke investering voor vele gezinnen, en iets wat klanten toch graag op voorhand eens bekijken en uitproberen. Net daarom openen we ook twee pop-ups Tuin & Terras in Kortrijk en Halle.”


Nu al in Kortrijk

De DreamLand pop-up Tuin en Terras in Kortrijk opent morgen, 23 februari, en omvat meer dan 800 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, terrasverwarming, tuinverlichting, hangmatten, tuindecoratie en meer. De pop-up bevindt zich op de Brugsesteenweg 65 in Kortrijk, waar vroeger een Bio-Planet-winkel was, en ligt vlakbij de DreamLand-winkel in Kuurne. De assistent-zaakverantwoordelijke van DreamLand Waregem neemt de leidinggevende rol op zich. Samen met twee andere DreamLand-medewerkers houdt hij de pop-up open. De pop-up is de hele week open, behalve op dinsdag. De pop-up blijft open tot en met 30 juni.


Vanaf maart ook in Halle

Vanaf 16 maart kunnen klanten ook in de DreamLand pop-up Tuin & Terras in Halle terecht. Deze pop-up zal een oppervlakte hebben van meer dan 550 m² aan tuinmeubelen, tuindecoratie en andere leuke tuinspullen. Deze pop-up ligt vlakbij de DreamLand-winkel en situeert zich op de August Demaeghtlaan 279 in Halle. Daar bevindt zich momenteel de huidige Dreambaby-winkel, maar die verhuist in diezelfde periode naar een pand op de Edingensesteenweg. Drie DreamLand-medewerkers bemannen de pop-up. Net als in Kortrijk blijft deze pop-up open tot en met 30 juni.


Interessante regio’s

“We kiezen voor Kortrijk en Halle omdat het allebei zeer interessante regio’s zijn”, zegt De Bree. “We hebben gekeken naar regio’s met veel tuinen en een hoge concentratie van potentiële klanten. Maar ook de opportuniteiten die zich voordeden, speelden een rol. In Kortrijk kwam een pand van Colruyt Group vrij waar vroeger een van onze winkelformules huisde, namelijk Bio-Planet. In Halle kwam dan weer een Dreambaby-winkel vrij. Daarnaast is het echt wel een must om in Halle, de thuishaven van Colruyt Group, aanwezig te zijn.”


Praktische info

DreamLand pop-up Tuin & Terras Kortrijk
Brugsesteenweg 65
8500 Kortrijk

Openingsuren:

  • Zondag en maandag: 13 tot 17 u.
  • Woensdag tot zaterdag: 10 tot 18 u.
  • Dinsdag gesloten

DreamLand pop-up Tuin & Terras Halle
August Demaeghtlaan 279
1500 Halle

Openingsuren:

  • Zondag en maandag: 13 tot 17 u.
  • Woensdag tot zaterdag: 10 tot 18 u.
  • Dinsdag gesloten

Over DreamLand

DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid aanbod in speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, en dit op een leuke en speelse manier want ‘Alles wordt leuker als je speelt’. En dat stralen niet alleen de medewerkers, maar ook de winkels uit. Want daar vinden elke week leuke belevingsmomenten plaats. Naast een webshop telt DreamLand vandaag 42 winkels waarvan 32 in Vlaanderen en 10 in Wallonië. Er werken meer dan 800 medewerkers.

DreamLand, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.
DreamLand klantendienst: 02 363 56 56, ma tot zo van 8 tot 22 u. of dreamland@dreamland.be.

Voor meer info kan u terecht bij Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group, via 0473 92 45 10 of silja.decock@colruytgroup.com.