Terug naar school met Stien Edlund

Stien Edlund heeft met haar coole filmpjes al heel wat harten veroverd. De populairste Belgische TikTok-ster verzamelde ondertussen al meer dan 2 miljoen volgers, en ook op Facebook, Instagram en Youtube volgen duizenden fans haar op de voet. Exclusief voor DreamLand komt daar nu ook een superleuke Back to School-collectie bij: mooie én praktische schoolspullen in vrolijke, frisse pasteltinten en voorzien van motiverende quotes. De collectie bestaat uit een pennenzak, ringmappen, kaftpapier, etiketten en een shoppertas. Het Stien Edlund-schoolgerief shop je vanaf 19 juli bij DreamLand en op dreamland.be. Laat je verrassen door al dat moois en … be yourself!

Stien ontmoeten?

Wil je je nieuw schoolgerief door Stien zelf laten signeren en met haar op de foto? Kom dan naar de Meet & Greet met Stien in DreamLand Waregem op woensdag 14/8 van 11 tot 12.30 of in DreamLand Mechelen op woensdag 21/8 van 15 tot 16.30 u. Stien kan alleen de eerste 200 fans ontmoeten, zorg er dus zeker voor dat je op tijd bent!

Stien Edlund bij DreamLand!
Stien Edlund bij DreamLand!

Gratis foto

Van 25/7 t.e.m. 4/9/2019 krijg je bij aankoop van min. 3 artikelen uit de Stien Edlund-collectie een gesigneerde foto van Stien cadeau. De actie is geldig in alle DreamLand-winkels in Vlaanderen.