De raad van
onze internetsterren

Benieuwd naar de must-haves voor het nieuwe schooljaar?

Ontdek hier leuke tips voor het nieuwe schooljaar van onze internetsterren!

Stien Edlund

 73.000 volgers |  65.000 volgers

Stien Edlund is een echte ster geworden dankzij de app musical.ly, waar ze als eerste Belgische 1 miljoen fans had! Voor DreamLand kiest ze haar 5 favoriete items uit ons schoolassortiment.

Anne Cornut
- Mama Van Vijf -

 18.000 volgers

Anne heeft, zoals haar naam al doet vermoeden, 5 kinderen. Ze deelt op haar sociale media allerlei tips rond activiteiten, eten, uitstapjes… Elk kind van Anne kiest zijn/haar favoriete schoolitem.

Liesbeth
De Puysseleir

10.000 volgers

Liesbeth is de fiere mama van vier kinderen. Hannelore, de oudste van de vier, zit al in het middelbaar. Ezra, de jongste, is nog maar 2 jaar oud. Ze is dus ideaal geplaatst om de leukste schoolspullen te kiezen van kleuters tot teens!

Lieve Vandeweghe

 10.000 volgers

Lieve is een jonge mama van 2 zoontjes: Finn en Sun. Finn gaat in september voor de eerste keer naar school! Wat heb je absoluut nodig op die allereerste schooldag? Lieve helpt je op weg.

Hans Wouters

36.000 volgers |  84.000 volgers

Hans Wouters in een longboarder en filmt alle avonturen op z’n skateboard. Hij test voor ons verschillende rugzakken en deelt zijn ervaringen.

Just Jade

11.000 volgers |  113.000 volgers

Just Jade begon in 2015 met filmpjes te posten op YouTube. In een mum van tijd groeide ze uit tot een van de bekendste YouTubers in België. Just Jade toont hoe leuk je schooljaar kan zijn met DreamLand!