Beleef een fantastisch schooljaar met DreamLand!

Op zoek naar nieuw schoolmateriaal? We geven je 5 redenen om voor DreamLand te kiezen:

De ruimste keuze

Je lijstje met schoolbenodigheden snel en makkelijk afvinken? Maak je keuze in onze winkels of in de webshop! Van passer tot rugzak, al je school- en bureaumateriaal vind je bij DreamLand. Kleuter of tiener: er is voor elk wat wils!

Naar alle schoolartikelen

Voor ieders budget

DreamLand heeft alles in huis voor ieders budget. Maak je keuze uit de nieuwste trends en de grootste merken of laat je verleiden door de zachte prijzen van onze huismerken.

Ontdek ons huismerk kangourou

Straffe deals

Zowel in de winkel als in de webshop lopen er heel wat straffe acties op het assortiment schoolartikelen. Mis ze niet!

Ontdek onze acties

Go Eco

Think green! Op zoek naar ecologisch verantwoord schoolmateriaal? Bij DreamLand vind je ook duurzame schoolartikelen. Een coole drinkbus of brooddoos, en verschillende rugzakmerken die werken met gerecycleerde PET-flessen voor het vervaardigen van de rugzakken, je vindt het allemaal bij DreamLand.

Mis ze niet!

Winkel + webshop

In onze 44 winkels vind je de ruimste keuze aan bureaumateriaal, denk maar aan gommen, scharen, geodriehoeken, kaftpapier en nog heel wat meer. Het grootste aanbod aan rugzakken en boekentassen vind je dan weer in onze webshop. Er zijn meer dan 400 afhaalpunten en ook levering aan huis is mogelijk.

Vind jouw DreamLand-winkel