Hip het
nieuwe schooljaar in?

Wij zetten je alvast op weg met de opvallendste trends voor 2020-2021!

Go eco!

De voorbije jaren waren er al enkele merken die duurzamere artikelen op de markt brachten, maar dit schooljaar zet die trend zich pas echt goed door. Het resultaat? Bij DreamLand vind je voor heel wat schoolbasics een duurzaam alternatief: van rugzakken, balpennen, kleurpotloden en markers tot pennenzakken, brooddozen en drinkbussen. Wie op zoek is naar duurzamere en milieuvriendelijke schoolartikelen, vindt alles wat hij zoekt bij DreamLand! Je herkent onze duurzamere artikelen aan onderstaand logo, dat je in onze folder, in onze winkels en onze webshop terugvindt.

Pastel everywhere

De zachte snoepkleurtjes blijven ook dit schooljaar superpopulair. Van rugzakken en boekentassen tot schriften en mappen: pastel is nog altijd helemaal in! Ze bevatten dan ook de ideale mix: ze zijn rustig, maar zorgen ook voor een vrolijke noot. En je creëert makkelijk variatie door verschillende kleuren met elkaar te combineren: een pastelblauwe map, een gele pennenzak, een roze rekenmachine, … Omdat de kleuren zich allemaal in dezelfde kleurrange bevinden, passen ze mooi bij elkaar en zorgen ze voor wat extra kleur en originaliteit op de schoolbanken.

Vulpennen, rekenmachines, kaftpapier, fluostiften, agenda’s, … Je kan het zo gek niet bedenken of je hebt het in … jawel, pastel! Neem zeker ook een kijkje in je DreamLand-winkel voor nóg meer pastelkleurige schoolartikelen.

Stijlvol metallic

Dankzij de metallic-trend zal er dit schooljaar heel wat glitter en glans te vinden zijn in de boekentassen. Elastomapjes, pennenzakken of ringmappen: met de metallic look ga je voor blinkende resultaten!

Sterren en kometen

Ook het ruimtethema wordt dit schooljaar een vaste waarde aan de schoolpoort. Met planeten, astronauten, ruimteschepen of andere buitenaardse figuurtjes op je schoolgerief ben je helemaal klaar om als een raket het nieuwe schooljaar in te vliegen!