Ben jij een verzamelosaurus?

Maak je collectie compleet!

DreamLand, OKay en OKay Compact zijn in de ban van Jurassic World! Daarom kon je van 20/6 t.e.m. 7/8/2018 per aankoopschijf van 15 euro een gratis verzamelzakje van Jurassic World verzamelen. Heb je ook meegedaan en thuis nog een volle spaarkaart liggen? Dan heb nog tot 18/8 de tijd om ze in te ruilen voor een handpop! Voor welke dino kies jij?

6 handpoppen

In elk verzamelzakje vind je dus 1 spaarpunt voor onze Jurassic World-handpoppen. Je kan punten combineren uit DreamLand-, OKay- en OKay Compact-winkels. Heb je 8 spaarpunten verzameld? Kleef ze dan op een spaarkaart, die je krijgt aan de kassa. Zo kan je een handpop van Jurassic World kopen voor amper € 4,99. Er zijn 6 verschillende handpoppen te verzamelen, waarvan twee enkel en alleen bij DreamLand! Je kan jouw spaarkaart inruilen voor een handpop tot 18/8/2018.

Actie geldig van 20/6 t.e.m. 7/8/2018 in alle DreamLand-winkels in België en op dreamland.be (onder voorwaarde dat de ophaling plaatsvindt in je DreamLand- of Okay-filiaal). Actie niet geldig op Dreambaby-artikelen (die verkocht worden bij DreamLand), geschenkkaarten en gaming vouchers & pretparktickets op dreamland.be. Per aankoopschijf van € 15 ontvang je een gratis verzamelzakje, dat ofwel bestaat uit 1 spaarpunt voor een handpop en 2 verzamelkaarten, ofwel 1 spaarpunt voor een handpop, 1 verzamelkaart en 1 tattoo. Bij aankoop van een Jurassic World-artikel ontvang je een extra verzamelzakje per aankoopschijf van € 15. Zolang de voorraad strekt. In totaal zijn er 64 verzamelkaarten en 10 Jurassic World-tattoos te verzamelen. Wanneer je 8 spaarpunten hebt verzameld, kan je 1 van de 6 Jurassic World-handpoppen kopen aan € 4,99 i.p.v. € 12,99. Niet cumuleerbaar. Niet inwisselbaar tegen contant geld in de winkel. Actie enkel geldig op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden.