sfeer huismerk dreamland

DreamLand speelgoedmerk

Overal blije baby’s!

Tussen 0 en 2 jaar, zie je jouw baby van week tot week veranderen. Hij heeft dan ook nood aan aangepaste speeltjes die zijn nieuwe vaardigheden stimuleren. DreamLand heeft voor elke ontwikkelingsfase van een baby een diertje ontwikkeld dat uitlegt wat het kind op die leeftijd doet. Deze diertjes komen op alle verpakkingen van babyspeelgoed terug. Zo vinden ouders makkelijk het juiste speeltje voor hun baby.

Hout dat houdt en nooit verveelt!

Met ons houten speelgoed is je kleintje uren zoet. De speeltjes bestaan alleen uit natuurlijke materialen en zijn ultraveilig. Ze zijn niet alleen goed voor je kindje, maar ook voor het milieu!

Mini-mama’s en -papa’s paradijs!

Amper uit de pampers voelen kinderen zich dikwijls al groot genoeg om zelf voor een baby'tje te zorgen. Net zoals mama of papa! Bij DreamLand vinden die mini-ouders alle poppen en accessoires die ze nodig hebben. De artikelen zijn van de beste kwaliteit en passen perfect bij elkaar.

Voor iedere kapoen die zoals ‘de groten’ wil doen

“Als ik groot ben, word ik …” Doen zoals mama of papa … Kinderen zijn er dol op! Bij DreamLand vinden kinderen alles om volwassenen te imiteren: winkeltjes, keukens, poetsgerief … Zo wordt groot worden een groot plezier!

Zoef er met deze voertuigen vandoor!

Gas geven, scherpe bochten trotseren, stunten en stoten … Met speelautootjes in handen zijn kinderen úren zoet. Bij DreamLand vinden racehartjes alle voertuigen die ze nodig hebben voor de meest baanbrekende avonturen.

Clown, prinses of piraat? Hier staan ze paraat!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie verkleedt zich het mooist in kinderland? Bij DreamLand vinden kinderen alles om zich te verkleden, van lief beestje tot woeste leeuw, van grote held tot kleine fee …