DreamLand neemt coronamaatregelen

Alle DreamLand-winkels en pop-ups Tuin & Terras zijn gesloten

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen hebben we beslist om onze Dreamland-winkels te sluiten. Colruyt Group is in de eerste plaats bekommerd om het welzijn van onze klanten en medewerkers en wil ook actief bijdragen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan door het aantal fysieke winkelpunten te beperken.

Daarom blijven zowel de DreamLand-winkels als onze pop-ups Tuin & Terras vanaf woensdag 18 maart gesloten, en dit tot nader bericht. Aan de medewerkers van DreamLand en de ondersteunende diensten zal de mogelijkheid geboden worden te werken in de voedingswinkels van Colruyt Group.


Online bestellen blijft mogelijk

In de tussentijd kan je altijd terecht op onze webshop. Plaats je bestelling op dreamland.be en laat je inkopen gratis bij je thuis leveren bij bestellingen vanaf 20 euro, of haal ze samen met je boodschappen af in het ophaalpunt van je Colruyt- of Okay-winkel.

Naar de webshop

Opening DreamLand Hasselt op 26/3 gaat niet door

De opening van onze nieuwe winkel in Hasselt wordt voorlopig uitgesteld. We wachten samen met jullie af hoe de situatie verder evolueert en hopen je binnenkort een nieuwe openingsdatum te kunnen aankondigen. We houden je in elk geval op de hoogte.


Leren Fietsen

Het is nog niet duidelijk of de "Leren Fietsen"-sessies op 18 en 25/4 in de winkels zullen kunnen doorgaan. Van zodra hier meer duidelijkheid over is, verneem je het hier als eerste.


Speeltips

Alle gezinnen die afleiding zoeken voor hun kroost kunnen op ons blijven rekenen. Met onze speeltips hopen we jullie te helpen om deze uitzonderlijke periode thuis op een aangename manier te overbruggen

Bekijk onze speeltips

Onze meest gestelde vragen


We blijven de situatie uiteraard nauw opvolgen en houden jullie verder op de hoogte. We zien elkaar snel terug, zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.


Het DreamLand-team