Trampolines

           

Wil jij je kinderen blij maken met een trampoline in je tuin, maar weet je nog niet welke kiezen? Vind je een inground trampoline die je ingraaft in je tuin wel mooi maar twijfel je nog of een opbouw trampoline toch niet makkelijker is? Wij helpen je kiezen, ontdek waarop je moet letten om de beste trampoline te kiezen in ons trampoline dossier.

Artikelen (  1 - 47 van 146 )
:

Trampoline kopen

Ga je een trampoline kopen? Ontdek dan snel onze trampolines van verschillende merken. EXIT en Salta bieden stevige en veilige inbouw- en opbouwtrampolines aan, zowel rechthoekige trampolines als ronde, en steeds van hoge kwaliteit. Verder zijn wij ook fier op onze eigen Optimum Skyline trampolines. Qua stevigheid, look en duurzaamheid moeten deze zeker niet onderdoen voor de andere merken. Ze zijn dan ook een veilige aanrader! Tenslotte bieden we ook trampolines van het merk Berg aan. Deze ronde, ovale en rechthoekige trampolines zijn van topkwaliteit.


Opbouw- of inbouwtrampoline

Bij DreamLand verkopen we zowel trampolines die je in de grond moet ingegraven als trampolines op poten. Inground trampolines staan mooi in je tuin terwijl opbouw trampolines, makkelijker te monteren en te verplaatsen zijn. Eén ding staat vast: welke trampoline van DreamLand je ook kiest, je zal er urenlang op kunnen springen!


Ronde, ovale of rechthoekige trampolines

Je staat op het punt een trampoline te kopen! Ga dus snel kijken naar de verschillende soorten trampolines die wij je te bieden hebben. Je hebt de keuze tussen ronde, ovale en rechthoekige trampolines in allerlei afmetingen. Een goede raad: ga eerst je tuin in om te meten hoeveel plaats je hebt! Meer tips over welke trampoline het beste bij jouw tuin past, vind je in ons trampolinedossier.


Springen, springen, springen

Zet je trampoline in je tuin, nodig al je vrienden uit en begin te springen. Breng je graag wat afwisseling in je sprongen of zoek je nog een leuk spelletje om op de trampoline te spelen, kijk dan eens naar onze speeltips. Is het echt geen weer om te gaan springen dek je trampoline dan af met een beschermhoes, zo gaat ze langer mee!