Trampolines

Wil je een leuke stevige trampoline kopen? Dan zit je bij ons goed. Onze trampolines hebben allemaal een uitstekende prijs-kwaliteit. In ons gamma vind je er zeker eentje dat je graag wil kopen. Maak dus snel kennis met onze inbouw en bovengrondse trampolines, deze zijn rond, ovaal of rechthoekig en in verschillende afmetingen. Springen op onze trampolines wordt zeker fun!

Hoe je trampoline kiezen?
Artikelen (  1 - 48 van 88 )
:

Stevige en veilige trampolines

Bij DreamLand zijn we heel fier op ons assortiment trampolines. Het zijn allemaal stevige trampolines gemaakt van duurzame materialen en uitgerust met dikke beschermranden en veiligheidsnetten. Zo kunnen je kinderen in alle veiligheid in het rond springen!


Dicht bij de grond en iets hoger

Bij DreamLand verkopen we zowel trampolines die in de grond moeten ingegraven worden als trampolines op poten. Inground trampolines staan mooi in je tuin terwijl bovengrondse trampolines, makkelijker te monteren en te verplaatsen zijn. Eén ding staat vast: welke trampoline van DreamLand je ook kiest, je zal er urenlang op kunnen springen!


Kleine rondjes en grote hoeken

Je staat op het punt een trampoline te kopen! Ga dan snel kijken naar de verschillende soorten trampolines die wij je te bieden hebben. Je hebt de keuze tussen ronde en rechthoekige trampolines in allerlei afmetingen. Eén raad: ga eerst je tuin in om te meten hoeveel plaats je hebt!


Springen, springen, springen

Zet je trampoline in je tuin, nodig al je vrienden uit en begin te springen. Bij ons vind je ook leuke gadgets om het springen nog leuker te maken zoals een bounce board en een doeltrainingswand. Kijk dus zeker ook even naar onze accessoires. Je zal er ook handige afdekzeilen vinden. Is het echt geen weer om te gaan springen dek je trampoline dan af met een beschermhoes, zo gaat ze langer mee!