De trampolines van DreamLand:
4 categorieën met voor ieder wat wils!

Een trampoline, wie kan eraan weerstaan? Elke familie, klein en groot, jong en oud, jongens en meisjes,… iederéén beleeft er plezier aan. Bovendien kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten: zo wordt de trampoline evengoed een circuspiste als een geheime hut of zelfs een kamer in openlucht… Een leuk extraatje is dat trampolinespringen de ontwikkeling van de motoriek en de spieren bij kinderen stimuleert. Er zijn zelfs volwassenen die trampolinespringen op aanraden van hun kinesist om zo sneller te herstellen. Dus wat je ook zoekt, een trampoline waar je kids zich recreatief op kunnen uitleven of ééntje waar jij jezelf sportief op kan laten gaan: DreamLand heeft de juiste trampoline voor jou!

Basis-trampolines

De trampolines van het Basis-gamma zijn uiterst geschikt voor kinderen die voor hun plezier op een trampoline in de tuin springen. Ze zijn eenvoudig en goed, zonder de kwaliteit en de veiligheid uit het oog te verliezen.

Ontdek onze basis-trampolines

Comfort-trampolines

In het Comfort-gamma vind je trampolines die gedurende meerdere jaren intensief gebruikt kunnen worden. De beschermrand is zowel boven- als onderaan afgeschermd door een hoes in pvc, waardoor hij zeker langer meegaat.

Ontdek onze comfort-trampolines

Luxe-trampolines

De trampolines die tot ons Luxe-gamma behoren, zijn kwalitatief nóg beter op vlak van het frame en de beschermrand. Ze hebben bovendien meer veren die conisch en dus ook krachtiger zijn. De springdoek is gemaakt van permatron polypropyleen, een polypropyleen uit de Verenigde Staten speciaal ontworpen voor het uitvoeren van acrobatische sprongen. Ben je van plan salto‘s te maken? Kies dan zeker voor een trampoline uit dit gamma.

Ontdek onze luxe-trampolines