Tuin

Tuin

Bij DreamLand vind je een uitgebreid aanbod voor familiefeesten, barbecues onder vrienden, de verjaardagen van je kinderen, communiefeesten en lentefeesten die je graag buiten wil vieren. Want wat is er leuker dan deze feestelijke momenten te organiseren in je tuin of op je terras? Tuinmeubelen, decoratie, barbecues, sfeermakersen alles om drankjes te serveren… Je vindt het allemaal bij DreamLand. Maak dus snel je keuze!

Een geslaagd tuinfeest, tot in het kleinste detail

Viert je kleine spruit weldra z’n verjaardag ? Maak er een heus feestje van met alle vriendjes! Heb je een thema voor ogen, dan komen onze party sets goed van pas. Hierin vind je uitnodigingen, decoratiemateriaal, bekertjes, borden, servietten en een tafellaken, allemaal in eenzelfde leuk thema. Wil je iets met dieren, sport of de favoriete tekenfilmfiguur van je feestvarken? Je vindt het allemaal in onze webshop! Tussen het taart eten, zingen en spelletjes spelen door, kunnen de feestvierders zich helemaal uitleven op een springkasteel! We hebben er in alle maten en voor ieders budget. Sommige modellen zijn zelfs veel meer dan enkel een springkasteel en hebben ook een glijbaan, ballenbad of werpspelletjes. Wat ’n speelparadijs voor de kinderen!

Je tuinfeest is pas echt geslaagd wanneer iedereen een fijn plekje heeft om te zitten. Daarom hebben we bij DreamLand niet alleen tafels en stoelen in ons aanbod, maar ook kleurrijke en comfortabele poefs. En natuurlijk verkopen we ook tuinmeubelen voor kinderen in alle kleuren, speciaal op hun maat gemaakt. Plooistoeltjes, tuinstoelen, kuipzetels… Met of zonder hun favoriete held. Zo hebben ze een ruime keuze!

Een tuinfeest in de winter? En waarom niet! Hou het lekker warm met een vuurschaal of een terrasverwarmer op gas of elektriciteit. Creëer jouw eigen Winter Wonderland!Komt er onverwachts toch regen opzetten, of schijnt de zon net iets te fel? Geen nood, een partytent is precies wat je nodig hebt. Of een grote parasol. Verwacht je veel gasten, dan kies je best voor een feesttent. Zo kan je altijd een feestje geven, zon of regen.

Feestversiering, gezelligheid troef!

Ook decoratie mag op jouw feest niet ontbreken! Bij DreamLand hebben we leuke decospullen voor de aankleding van je tuinfeest. Ze zijn speciaal ontworpen voor buiten en geven je tuin en terras extra uitstraling. En wat dacht je van coole tuinverlichting? In onze webshop vind je heel wat versiering zoals lichtslingers, windlichten en ledlampen.

En dan is het tijd om de tafel te dekken! Start het feestje met een geslaagd aperitief. Wij bieden je glazen, ijsblokjes van kristalglas, cocktailsets en al het nodige om je drankjes koel te serveren. Glaasje wijn? Kies voor een wijnkoeler. Of bewaar alle drankjes in een koelbox. Voor het eten is er niets zo gezellig als een barbecue! Bovendien vergt het geen lange voorbereiding in de keuken en kan iedereen kiezen wat hij eet. Een barbecue op gas, een elektrische barbecue of een houtskoolbarbecue, je vindt ze bij DreamLand! We hebben barbecues in verschillende stijlen en kleuren. Kies de jouwe uit.

Party in de tent, wat een feest!

Als iedereen z’n buikje vol heeft, kunnen je gasten de beentjes losgooien op de dansvloer. Maak van je feestje thuis een heus dansevenement met een multimediatoren of gebruik bluetooth luidsprekers om de muziek te laten knallen! Met je eigen dj-controller mix je de liedjes aan elkaar. Dat wordt feesten tot in de vroege uurtjes…