Terras & Tuin

Een tuin om van te genieten

Een siësta houden in de zon, samen spelletjes spelen onder de parasol, een gezellige familiebrunch op zondag of aan de slag zijn in je eigen moestuin: in je tuin zaai je de mooiste herinneringen. Ontdek de leukste artikelen en geniet het hele jaar door van je tuin!

Populairste categorieën

6 redenen om voor DreamLand te kiezen

Hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen

Expertise van onze medewerkers in de winkels en de pop-ups

Aanhuislevering in België
(3 à 5 werkdagen)

Gegarandeerd 2 jaar garantie

Uitgebreid assortiment tuinmeubelen

FSC/PEFC-gecertificeerde tuinmeubelen

Genieten in je tuin

Breekt het voorjaar aan, dan trekken we met z’n allen de tuin in. Klaar om het terras schoon te maken en de tuin voor te bereiden op het zomerseizoen. Daar past natuurlijk een geweldige tuinset bij! In onze webshop vind je een uitgebreid gamma tuintafels en tuinstoelen. Teak, wicker, aluminium, kunststof: alle materialen zijn aanwezig. Ben je er nog niet helemaal uit? Onze keuzewijzer biedt raad!

Wil je ook een gezellig zithoekje in de tuin inrichten, dan is een loungeset precies wat je zoekt! Maak het helemaal af met leuke tuindecoratie en sfeerverlichting. Ideaal om een zomers tuinfeestje te houden met vrienden.

Natuurlijk hebben we ook aan de kids gedacht! Met onze kindertuinmeubelen genieten ook zij volop mee van de tuin: plooistoeltjes, tuinstoelen, kuipzetels … keuze genoeg! En de spannendste avonturen? Die beleven ze in hun eigen tipi!

Wil je je tuinmeubelen en parasol beschermen tegen de regen? Zorg dan voor een aangepaste hoes en stop je tuinkussens veilig weg in een van onze opbergboxen. De koelte van je terras wegjagen doe je dan weer met een terrasverwarmer of een extragezellige vuurkorf.