Winters feestje!

Ontdek onze tips voor het leukste feestje tijdens de donkere wintermaanden!

Winterbarbecue

Barbecueën kan enkel in de zomer? Fout! Ook bij koude temperaturen lukt het perfect! Je moet er enkel op letten dat het niet te koud wordt. Samen met vrienden of familie gezellig rond de barbecue het vlees bakken. Een ideale aanvulling zijn vuurkorven. Ze houden de handen warm en zorgen voor een gezellige touch. En als het toch nog te koud is, zorgt een glaasje glühwein voor de perfecte opkikker!

Kampvuur in de tuin

Vrolijke vrienden, dat zijn wij! Een kampvuur is supergezellig om urenlang te babbelen met vrienden en familie. Je kan zelfs marshmallows of worstjes boven het knetterende vuurtje houden. Of wat dacht je van stukjes appel met suiker en kaneel in aluminiumfolie, dat je laat garen in de kooltjes van het kampvuur? Suuuperlekker! En last but not least: een comfortabele stoel met een dik dekentje om onder te kruipen.

Zet de verwarming aan

Is een dik dekentje niet warm genoeg? Steek dan gewoon de terrasverwarming aan! Je kan kiezen tussen verschillende soorten van terrasverwarming. Eentje op elektriciteit, gas of hout? Een hangende terrasverwarmer of een staande? De keuze is eindeloos!

Lichtjes

Het wordt in de winter vroeger donker, dus maak het lekker gezellig met de leukste lampionnetjes! Je hebt er in de vorm van flamingootjes, windmolentjes, lama’s… Zo blijft het licht tot de late uurtjes! Die kan je trouwens het hele jaar door laten hangen. Je kan ook kiezen voor sfeervol windlicht met een kaarsenhouder of een tafellampje.

Tijd voor een winterfeestje

Voilà, nu is alles aanwezig om er een geweldige avond van te maken! Tijd voor een winterfeestje dus! Aperitieven kan ook perfect buiten tijdens de winterperiode. Haal die plooitafels opnieuw boven! Is een aperitiefje niet genoeg? Steek de barbecue maar aan, laat de kampvuur knetteren en haal de marshmallows maar uit de verpakking!

Bekijk ook zeker eens deze toppers