Beschermhoezen tuinmeubelen

Hoe kies je de best passende hoes voor je tuinset of loungeset?

  • Plaats je set zo compact mogelijk en haal de kussens eraf.
  • Meet het totaal op: hoogte, lengte en breedte of diameter.
  • Hou rekening met een kleine marge, je hoes kan beter iets te groot dan te krap zijn.
  • Kies het materiaal: polyester, polyethyleen of polypropyleen. Polyester is wat duurder, maar ook makkelijker aan te brengen en duurzamer.

Artikelen (  1 - 44 van 44 )
:

Tuinmeubelen beschermen

Wil je jarenlang van je tuinset of loungeset genieten, dan hou je je tuinmeubelen best in topvorm. Geef ze een schoonmaakbeurt bij de start van het tuinseizoen en berg ze droog op tijdens de wintermaanden. Zo bescherm je ze tegen vuil, regen en andere weersinvloeden. Heb je niet veel opbergplek in je tuinhuis of garage, dan kan je je tuinset ook onder een beschermhoes opbergen.


Beschermhoes voor loungeset

Geef je aluminium of kunststof loungeset een beschermend jasje na het zomerseizoen. Zorg er steeds voor dat je tuinmeubelen droog en schoon zijn, voor je ze onder een hoes stopt. Ideaal is om de hoes regelmatig van je loungeset te halen om te verluchten. In ons assortiment vind je beschermhoezen in verschillende vormen en afmetingen. Plaats jouw loungeset of hoekzetel zo compact mogelijk, meet na en kies de juiste beschermhoes. Berg de zitkussens van je loungeset steeds apart weg in een kussenbox of kussentas.


Beschermhoes voor tuinset

Ook voor tuinsets hebben we beschermhoezen in verschillende vormen en afmetingen. Kies de juiste hoes voor jouw ronde, ovale of rechthoekige tuinset en bescherm ze tijdens de wintermaanden. Maak ook zeker gebruik van de Aerocover steunset: een handig hulpmiddeltje waardoor de hoes niet aan je tafelblad plakt. Zo zorg je ervoor dat er voldoende lucht blijft circuleren onder de hoes. Kan je je tuinstoelen stapelen? Berg ze dan apart weg onder een hoes voor stapelstoelen. Zo zitten ze veilig én nemen ze niet te veel opbergruimte in.


Houten tuinsets opbergen

Houten tuinsets en loungesets berg je best niet weg onder een beschermhoes, om condensatie- en schimmelvlekken te voorkomen. Tuinsets van acacia en eucalyptushout moet je zeker binnen opbergen, teak tuinmeubelen kunnen wel buiten blijven staan, zonder hoes.