Je vakantie binnenshuis

Regent het en heb je geen zin om je regenjas aan te trekken? Of gewoon even wat afwisseling nodig na al dat buitenspelen? Laat je inspireren door de leukste tips en het tofste speelgoed om binnen te spelen!

Onze speeltips

Bouw je eigen kasteel

Verzamel alle dekens, kussens, lakens, kartonnen dozen en stoelen die je kan vinden. Met behulp van wat touw en een hoop wasknijpers maak je in no-time een heus kasteel waarin je je urenlang kan amuseren met de leukste spelletjes. Heb je wat hulp nodig? Vraag je mama, papa, broer of zus om je te helpen!

Begin met kokkerellen

Koken is niet enkel voor mama en papa weggelegd. Je kan ook zelf aan het kokkerellen slaan! Maak de lekkerste fruitsatés, snoeptaarten en koekjes en word de chef van de lekkerste gerechten in huis!

Trek erop uit

Binnen spelen hoeft niet altijd thuis te gebeuren. Ga erop uit en leef je uit in een leuke binnenspeeltuin, bezoek een tof poppentheater of ga wat leuke boeken halen in de bibliotheek. Ook een uitstapje naar je DreamLand-winkel is een geniaal idee, want dan kan je je nog meer laten inspireren door een ongelooflijk aanbod aan speelgoed.

Laat je nog meer inspireren