Spelen voor tijdens je reis

Lange rit in de auto voor de boeg? Of ga je een lange reis met het vliegtuig, een boot of de trein maken? Zorg ervoor dat de tijd voorbij vliegt met de leukste spellen voor onderweg. Inspiratie nodig? Of zoek je het juiste reisspeelgoed? Dan ben je hier aan het goede adres!

Onze speeltips

Speel eens een reisspel

Van vier op een rij tot Monopoly: heel veel toffe gezelschapspelen hebben een reis-versie. Ideaal dus om op de achterbank de tijd voorbij te laten vliegen. Let er wel op dat je geen spel met te veel kleine onderdelen zoals pionnetjes meeneemt, want die kleine stukjes ben je zo kwijt!

Zak onderuit met een voorleesverhaal

Een spannend boek hoeft niet altijd gelezen te worden. Er zijn eindeloos veel goede luisterboeken beschikbaar op CD. Zak lekker onderuit en laat je meeslepen door een goed verhaal terwijl het landschap voorbij glijdt achter de autoruiten.

Sticker en kleur erop los

Niets zo goed als een goed sticker- of kleurboek. Leef je uit met de leukste tekeningen en kleef of kleur je naar je eindbestemming. Let wel op met zeer gedetailleerde kleurplaten, want in een rijdende wagen is het moeilijk om binnen de lijntjes te kleuren van zulke tekeningen.

Ontdek meer speeltips