_titel_

Gegarandeerd hét leukste van augustus!

Klaar om ook in augustus helemaal Waaauw! te gaan? Hou je vast, want we vertrekken op interactieve spokenjacht met LEGO, Del’s foodtruck brengt ons terug naar de Playmobil-film én we bereiden ons voor op het ultieme gevecht met Bakugan! Ondertussen beleven we nóg meer Instax-fotoplezier met filters én geluidseffecten en zoeven we lekker de zomer door op onze elektrische step! Kortom, ook deze maand wordt Waaauw!

1 LEGO Hidden Side Paranormale interceptiebus

Met Hidden Side van LEGO treedt de wereld van de augmented reality de wereld van het bouwspeelgoed binnen. Een smartphone of een tablet en alles komt tot leven! Ga op spokenjacht.... Klaar voor deze uitdaging?

Koop nu   


2 PLAYMOBIL The Movie Del's Food truck

Laat het te gekke avontuur van je favoriete figuren uit de PLAYMOBIL-film wat langer duren. Herbeleef je lievelingsscènes of vind nieuwe verhalen uit!

Koop nu   


3 Bakugan Jumbo Ball - Dragonoid

Bakugan is helemaal terug! Daag je vrienden uit voor ultieme Bakugan-gevechten met deze grote Dragonoid Deka Bakugan en z'n Jumbo BakuCore.

Koop nu   


4 Fujifilm fototoestel instax mini LiPlay

De mini LiPlay is de lichtste en kleinste uit het instax-gamma, de instant-camera's. Ondanks zijn formaat, heeft dit toestel het meeste functies, waaronder enkele leuke innovaties zoals foto's met geluid!

Koop nu   


5 Elektrische step Fluxx E-150

Met z'n leuke design en trendy kleuren is dit de ideale elektrische step voor kinderen met een lichaamslengte van 130 tot 150 cm! Hij rijdt vlot en gaat niet te snel.

Koop nu   


6 Interactieve knuffel Tiny Furries

De Tiny Furries willen met je spelen en je overal volgen! Deze schattige haarbollen houden ervan om samen te lachen, te zingen, te praten, te slapen, te knipogen... Ontdek hun 60 verschillende reacties.

Koop nu   


7 Kangourou trolley-boekentas

Voor het nieuwe schooljaar stelt Kangourou je een aantal zeer trendy prints voor! Bloemen, cactussen, dinosaurussen.... Er zit zeker een stevige en kwaliteitsvolle trolley-boekentas tussen die je leuk vindt!

Koop nu   


8 Jeune Premier rugzak - Meneer de Uil

Meneer de Uil is helemaal terug! Kijk maar naar deze mooie rugzak, speciaal gemaakt voor de kleintjes die voor het eerst naar de kleuterklas gaan. Ideaal om al je spulletjes in mee te nemen!

Koop nu   


9 Verkleedjurk K3 Dromen 3-5 jaar

Dit mooie K3-verkleedpak met beenwarmers vind je momenteel exclusief bij DreamLand! Trek het snel aan en wie weet komen jouw dromen wel echt uit!

Koop nu   


10 Diamond Dotz Dotzies Art Kit Girls

Profiteer van de vakantie om armbandjes, stickers of schilderijtjes van glittersteentjes te maken. Ideaal voor alle creatieve kinderhandjes!

Koop nu   


Helemaal Waaauw geworden? Ontdek hier alle toppers van augustus!