_titel_

Gegarandeerd hét leukste van juli!

In juli gaat de Waaauw-barometer helemaal door het dak! Wat stop jij deze maand allemaal in je coole Fortnite-rugzak of Stien Edlund-shopper? Duik je in het water met Bunch O Balloons? Aan jou de keuze … En nadien: heerlijk uitblazen in de trendy Travel Lounger … met de nieuwe #LikeMe. Geniet ervan!

1 Rugzak Fortnite zwart/blauw

Superfan van Fortnite? Dan neem je deze rugzak vol Fortnite-lama's ongetwijfeld met plezier mee op uitstap of naar school. Wapen je alvast tegen jaloerse blikken!

Koop nu   


2 Waterglijbaan Bunch O Balloons

Lanceer je op de waterglijbaan van Bunch O Balloons met sproeiers én probeer aan de finish zoveel mogelijk waterballonnen stuk te maken = dubbel waterplezier!

Koop nu   


3 #LikeMe Kyona

Ook zo hard genoten van #LikeMe en keihard meegekweeld met de liedjes? Dan verslind je ongetwijfeld ook dit boek van Kyona! Je ontdekt dat Camille en Kyona vroeger besties waren en nog veel meer…

Koop nu   


4 Opblaasbare loungezetel Travel Lounger

Een zetel die je opblaast met je smartphone? Waauw! De Travel Lounger is superlicht, in 2 minuten opgeblazen én verkrijgbaar in leuke kleurtjes. Ideaal voor de festivals!

Koop nu   


5 Stien Edlund shopper

Vind je de stijl van Stien Edlund top? Met deze coole shopper ben jij ook een beetje Stien! Klaar om 'm mee te nemen op vakantie, naar school of om te gaan shoppen? GRL PWR!

Koop nu   

Helemaal Waaauw geworden? Ontdek hier alle toppers van juli!