_titel_

Gegarandeerd hét leukste van juni!

We duiken samen met de Playmobil-zeemeerminnen naar een onderzeese parelbaan, worden helemaal vertederd door een wasbare, telegeleide tractor, verzinnen waanzinnige trucjes met glitter-vingertouw, nemen een frisse Toy Story-duik én gaan op stap met Barbie in haar rolstoel. Ook in juni gaan we helemaal Waaauw! Ontdek onze toppers van deze maand. Veel plezier!

1 PLAYMOBIL Magic Koraalpaviljoen

Duik in de magische wereld van de zeemeerminnen en speel tegelijkertijd met de knikkers, sorry parels! Kijk, de koepel licht op als er een parel door rolt.

Koop nu   


2 Revellino My First RC Tractor

Deze RC Tractor heeft alles waar jouw kleine piloot in spe van droomt: hij is telegeleid, van pluche, wasbaar en maakt leuke geluidjes. En als het iets stiller mag zijn, dan schakel je hem gewoon uit!

Koop nu   


3 Glitter Ztringz regenboogtouw

Na het overdonderende succes van de Ztringz is er nu... Glitter Ztringz! Ook met dit vingertouw maak je supercoole figuren die er extra blits uitzien dankzij de glittertjes. Trek, draai en laat zien wat jij allemaal al kan!

Koop nu   


4 Kinderzwembad Toy Story

Wat doe jij vandaag? Aliens drijfnat spuiten met de waterpistolen of lekker plenzen in het water met je favoriete helden? Met dit zwembad van Toy Story hoef je niet te kiezen! Toch een beetje bang van de aliens? Geen nood: Buzz Lightyear komt je redden!

Koop nu   


5 Barbie met rolstoel

Zelfs een rolstoel houdt Barbie niet tegen om op stap te gaan met haar vrienden en samen leuke avonturen te beleven. Klaar om haar te ontmoeten? Zij kijkt er alvast naar uit! Veel plezier!

Koop nu   

Kies hier je favoriet