_titel_

Gegarandeerd hét leukste van mei!

Ga een Battle Royale aan met Nerf, vind verkoeling onder een gigantische eenhoorn of stunt erop los met je hoverblades of skateboard! Hier vind je alle niet te missen waaauw!-artikelen voor deze maand. Veel plezier!

1 Nerf waterpistool Fortnite

Wanneer de zon schijnt is het tijd voor een Battle Royale in de tuin! Geen beter waterpistool om je te verdedigen dan deze Fortnite Super Soaker van Nerf!

Meer info    Bekijk de video


2 Oxboard hoverblades

De Oxboard hoverblades zijn super cool! Je haalt er de leukste tricks mee uit. Hij gaat tot 8 km/u en heeft ledlichtjes! Ben je nog niet helemaal zeker van je stuk? Gebruik dan eerst de oefenstang. Eens je de techniek onder de knie hebt, haal je de stang eraf en kan het stunten echt beginnen!

Meer info    Bekijk de video


3 Chillafish SkatieSkootie RedMix

De SkatieSkootie is ideaal voor jonge kinderen om te leren steppen of skateboarden. Eerst kies je de kleur die je leuk vindt. Dan stel je de step of het skateboard samen. Nu kan het rijden en stunten beginnen! Met verstelbaar stuur, zo kan je kleintje lang van de SkateSkootie genieten.

Meer info    Bekijk de video


4 Grote eenhoorn met fontein

Maak je op voor een magische zomer. Plaats deze gigantische eenhoorn (langer dan 2 m) in het midden van je tuin en hij verandert in een fontein! Wij reserveren alvast een plekje voor wanneer het heet wordt ...

Meer info    Bekijk de video

Kies hier je favoriet