_titel_

Gegarandeerd hét leukste van september!

Waaauw! September blaast je helemaal weg! Verdedig je kasteel tegen indringers, knuffel met Cubby de beer, overval eens een bank met je kompanen of verras je vriendinnen met jouw nieuwste flashy nagels! September? Niet Aauuu … maar Waaauw!

1 Clementoni Coko Programmeerbare krokodil-robot

Deze krokodil met grappige geluiden leert de jongsten al spelend programmeren. Zo kan je 'm laten slapen, zwemmen en zelfs doen weglopen! Probeer het maar!

Koop nu   


2 PLAYMOBIL City Life 70190 Groot ziekenhuis met inrichting

Zijn je PLAYMOBIL figuurtjes ziek of gewond, breng ze dan naar het ziekenhuis. Je vindt er een hyper uitgeruste operatiezaal en een kamer die voorzien is van alle comfort. Net echt!

Koop nu   


3 Cool Maker Go Glam Nail Stamper

Wie droomt er nu niet van een originele manicure? Met de Go Glam Nail Stamper van Cool Maker lak je je nagels én versier je ze met coole motiefjes! Super makkelijk!

Koop nu   


4 Picture Show

Picture Show, da's een schaduwtheater met vormpjes en 120 opdrachten om uit te beelden. Wie raadt er de meeste begrippen, filmtitels en uitdrukkingen binnen de tijd?

Koop nu   


5 PLAYMOBIL Novelmore 70220 Grote burcht van de Novelmore ridders

Vecht mee met de heldhaftige ridders van Novelmore! Het blauwe team neemt het op tegen het rode in een strijd van goed tegen kwaad. Ontdek hun prachtige burchten vol verrassingen! Welke avonturen staan je daar te wachten?

Koop nu   


6 FurReal Interactieve knuffel Cubby

Sommige beren heb je beter niet als huisdier, maar Cubby is niet zomaar een beer! Dit interactieve en nieuwsgierige beertje wacht vol ongeduld tot jij met 'm komt spelen!

Koop nu   


7 Ravensburger Gravitrax Starterset XXL

Gravitrax is terug in een XXL-versie! Exclusief verkrijgbaar in België en bevat nog meer onderdelen om een spectaculaire knikkerbaan te maken!

Koop nu   


8 Klorofil speelset De magische boom

De boom van de Klorofils is magisch! Doe 'm open en er komt een huis tevoorschijn waarin 5 boswezentjes wonen. Ze leven vredig samen en in harmonie met de natuur. Leer ze snel kennen, zo beleven jullie de leukste avonturen!

Koop nu   


9 LEGO Technic 42097 Compacte rupsband kraan

Bouw 2 fantastische kranen: eentje op rupsbanden of een compacte torenkraan. Ideaal om zware lasten te verplaatsen of materialen op hoogte te brengen. De modellen zijn zo realistisch dat groot en klein er bij zal wegdromen!

Koop nu   


10 Bank Attack

1 team, 1 missie: grijp de 50 miljoen! Slagen jullie erin om samen de bankkraak van de eeuw te verwezenlijken?

Koop nu   

Helemaal Waaauw geworden? Ontdek hier alle toppers van september!