Van 21/3 tot en met 28/9/2019 maak je bij DreamLand kans op een unieke beleving in de Barbie pop-up. Kom alles te weten!

Vier de 60ste verjaardag van Barbie!

Koop tussen 21/3 en 28/9/2019 een Barbie-artikel naar keuze en maak kans op een unieke beleving in de Barbie pop-up!

Ben jij een hele grote fan van Barbie? En wil je iets heeeel unieks meemaken? Doe dan snel mee met onze Barbie-wedstrijd. Koop een artikel van Barbie bij DreamLand en waag je kans! Wie weet word jij dan wel in de watten gelegd in de Barbie pop-up en je mag er de leukste beroepen uitoefenen!

  • Koop je iets in onze DreamLand-winkels? Dan krijg je bij afgifte van je Xtra-app of –kaart jouw unieke wedstrijdcode op een flyer aan de kassa.
  • Shop je op dreamland.be? Dan krijg je jouw unieke wedstrijdcode in je mailbox als je jouw e-mailadres hieronder achterlaat.

Ontdek de Barbie pop-up

In de Barbie pop-up in Groot-Bijgaarden kan je de leukste beroepen uitoefenen! Maar de Barbie pop-up is niet het hele jaar open. Enkel op 8 en 10 juni, net als op 26 en 28 oktober, is hij exclusief toegankelijk voor onze winnaars! Wil je bij de allereerste personen ooit zijn die de Barbie pop-up bezoeken? Dan moet je deelnemen voor 5 mei 2019. Als je deelneemt na 5 mei, maak je kans op een unieke beleving in oktober!

Hoe deelnemen?

Helemaal klaar om deel te nemen en zo een unieke beleving voor jou en je beste vriend in de wacht te slepen? Neem dan je wedstrijdcode bij de hand en doe mee!

Geef je unieke wedstrijdcode in op de wedstrijdpagina. Daarna moet je onze wedstrijdvraag en schiftingsvraag beantwoorden. Deelnemen aan onze Barbie-wedstrijd kan tot en met 5/10/2019 met behulp van je unieke wedstrijdcode.

Actie loopt van 21/3 t.e.m. 28/9/2019. Koop je een Barbie-artikel in een DreamLand-winkel, krijg je aan de kassa een flyer met daarop een unieke wedstrijdcode. Eén code per kassaticket. Koop je op dreamland.be een Barbie-artikel, geef dan op deze wedstrijdpagina je e-mailadres in en ontvang jouw unieke code per mail. Met deze unieke code kan je t.e.m. 5/10/2019 op deze wedstrijdpagina deelnemen. Je kan slechts één keer deelnemen per unieke code. De te winnen tickets voor de Barbie pop-up kunnen enkel gebruikt worden door kinderen tussen 4 en 12 jaar. De winnaars zijn de deelnemers die de wedstrijdvraag correct beantwoorden en het antwoord op de schiftingsvraag het best benaderen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en worden ook vermeld op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement. Deelnemen aan deze wedstrijd kan enkel voor klanten met een Xtra-app of -kaart.