Win 2 Ghost Rockers-filmtickets

 

Win

2 Ghost Rockers-filmtickets

Toon ons jouw talent en ga gratis naar de allereerste Ghost Rockers-film

Van 8/12 t.e.m. 25/12/2016

Ben jij ook een Ghost Rocker? Bewijs het met een filmpje van jezelf terwijl je zingt, danst, acteert of een instrument speelt.

Hoe doe je mee?

Post je filmpje tussen 8/12 en 25/12/2016 op onze wedstrijdpagina op Facebook. Alleen filmpjes die op de wedstrijdpagina worden geplaatst, komen in aanmerking voor de wedstrijd.

Hoe kan je winnen?

Eens jouw filmpje in de galerij op onze wedstrijdpagina is verschenen, kan iedereen op jouw filmpje stemmen. Vrienden en fans doen dit door naar de wedstrijdpagina op onze Facebook-pagina te surfen en daar op jouw filmpje te stemmen. En wie weet … win jij wel 1 van de 32 duotickets voor de allereerste film van Ghost Rockers!

Doe hier mee

Wedstrijd geldig van 8/12 t.e.m. 25/12/2016. Deelnemen doe je door een filmpje van jezelf te maken terwijl je acteert, zingt, danst of muziek speelt, en daarna post je dit op de wedstrijdpagina op de Facebook-pagina van DreamLand. Iedereen met een Facebook-account kan in deze wedstrijdapplicatie op de Facebook-pagina van DreamLand stemmen voor zijn of haar favoriete filmpje. Opgelet: iedereen kan maar één keer stemmen, op maximaal één filmpje. Zodra je je stem bevestigt, kan je die niet meer wijzigen. De filmpjes met de meeste stemmen in de wedstrijdapplicatie winnen. Facebook-likes en -shares worden niet meegerekend. Er zijn 32 duotickets te winnen voor de eerste Ghost Rockers-film. Filmpjes posten en stemmen kan t.e.m. 25/12/2016. De winnaars worden voor 31/12 persoonlijk gecontacteerd. Deelnemen aan deze wedstrijd betekent dat je het wedstrijdreglement aanvaardt. Lees ook ons Privacycharter