Maak kans om
deel te nemen aan
de K3 speeldag

© & ® Studio 100

Wat heb je altijd al willen weten over K3? Verzin je gekste, origineelste of grappigste vraag voor de 3 dames en wie weet kan je met je vriend(inn)en deelnemen aan de K3 speeldag.

Hoe neem je deel?

Ben je tussen de 5 en 10 jaar? Dan kan je meedoen. Laad onderaan deze pagina jouw videoboodschap met je vraag aan K3 op, vul je gegevens (en die van je ouders) in en wie weet ben jij bij de 4 winnaars!

Wat kan je winnen?

Wordt jouw vraag door de jury geselecteerd? Dan kan je op 21/10/2020 deelnemen aan de K3 speeldag. De meisjes van K3 voorzien dan allerlei leuke spelletjes en activiteiten tijdens een persoonlijke videochat van een half uur.

Je mag met nog 4 anderen (maximaal 5 personen in totaal) aan de speeldag meenemen, dus ook jouw vriend(inn)en, broer of zus kunnen erbij zijn.

Hoe lang loopt de wedstrijd?

Deelnemen kan nog t.e.m. 4/10. Laad dus zeker je videoboodschap voor K3 voor die datum op!

Grote K3-fan? Ontdek alles van K3 bij DreamLand!

De wedstrijd loopt op dreamland.be. Stuur in een videoboodschap een originele vraag aan de meisjes van K3, vul je gegevens en die van je ouders in en maak kans om deel te nemen aan de K3 online speeldag op 21/10/2020. Je kan maar 1 keer deelnemen per geldig postadres. Deelnemers zijn tussen 5 en 10 jaar oud. Er worden in totaal 4 winnaars gekozen die elk met maximaal 5 personen kunnen deelnemen aan de online sessie. Door mee te doen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat je hier kan raadplegen. Wedstrijd enkel voor Xtra-klanten.