Win tickets voor de spektakelshow van K3 op 12/4
en maak kans op een meet & greet na de show!

Win tickets voor de spektakelshow van K3 op 12/4
en maak kans op een meet & greet na de show!

Ben je een grote fan van Hanne, Marthe en Klaasje? Ken je alle liedjes van K3 mét bijhorende danspasjes? Lees dan zeker verder! Als je voor 10/3/2019 deelneemt aan onze K3-wedstrijd bij DreamLand, win je misschien wel 4 tickets voor de spektakelshow van K3 op 12/4/2019 om 13.30 u. Er is zelfs een gelukkige die een meet & greet wint na de show! Het enige wat je moet doen, is ons een foto bezorgen van jezelf in de nieuwste K3-outfit. Trek dus snel die nieuwe outfit aan, samen met al je K3-lievelingsspullen, neem een foto en waag je kans!

K3 wordt 20 jaar!

En dat vieren ze met een grote, extra speciale jubileumshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De show is de absolute apotheose van 20 jaar K3 en wordt een heel groot feest! Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden vol verrassingen. Zo zullen er gigantische LED schermen zijn, worden zowel oude als nieuwe nummers gezongen, zal er een bewegende tribune rijden tijdens de show en zullen de meisjes van K3 voor het eerst live te zien zijn in een nieuwe bijzondere outfit!


Wedstrijd loopt van 7/2 t.e.m. 10/3/2019 op dreamland.be/wedstrijden. Trek de nieuwste K3-outfit aan samen met je K3-lievelingsspullen, neem een foto en maak kans op tickets voor de spektakelshow van K3 op 12/4/2019 om 13.30 u. Er worden 32 winnaars gekozen. De hoofdwinnaar wint 4 tickets en een meet & greet met K3 na de show. De overige 31 winnaars winnen elk 4 tickets. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen ook vermeld worden op dreamland.be/wedstrijden. Door deel te nemen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat altijd ter inzage in je DreamLand-winkel ligt en dat op dreamland.be/wedstrijden staat. Wedstrijd enkel voor klanten met een Xtra-kaart of -app.