Koop een reiskoffer, reistas of trolley en maak kans op een all-in gezinsvakantie met TUI naar RIU Bambu***** op de Dominicaanse Republiek

Wat kan je winnen?

Een waardebon voor een all-in gezinsvakantie van 7 nachten voor 2 volwassenen en 2 kinderen in RIU Bambu, een kindvriendelijk vijfsterrenhotel in Punta Cana!

Hoe kan je deelnemen?

  • Koop tussen 4 juni en 13 juli een reiskoffer, reistas of trolley bij DreamLand
  • Geef t.e.m. 14 augustus je unieke code in en beantwoord de vraag en schiftingsvraag hieronder.

Hoe krijg je je unieke wedstrijdcode?

  • Koop je een reiskoffer, reistas of trolley in je DreamLand-winkel? Dan krijg je bij afgifte van je Xtra-app of -kaart jouw unieke wedstrijdcode op een flyer aan de kassa.
  • Shop je op dreamland.be? Dan krijg je jouw unieke wedstrijdcode uiterlijk op 2/8/2019 in je mailbox*.

Extra info

De waardebon zal geldig zijn voor een verblijf tussen 1/9/2019 en 31/8/2020. De afreisdatum kan je vrij kiezen, maar hou wel rekening met de vluchtdagen van TUI fly.

Inbegrepen in de waardebon: overnachting in een familiekamer type 23, vluchten met TUI fly van en naar Brussel en standaardmaaltijden aan boord. Meer info over het kamertype en het vluchtschema vind je op tui.be.

* Tenzij je ooit hebt aangegeven geen mails te willen ontvangen van DreamLand

Actie geldig van 4/6 t.e.m. 13/7/2019 in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be met uitzondering van DreamLand Deurne, La Louvière, Ninove, Ronse, Tienen, Waterloo en Wavre. Bij aankoop van een reiskoffer ontvang je een unieke wedstrijdcode om deel te nemen op dreamland.be/wedstrijd-reiskoffers. Koop je je reiskoffer in een DreamLand-winkel, dan krijg je de wedstrijdcode aan de kassa. Shop je tot 13/7 op dreamland.be dan ontvang je de code per mail. Je kan je unieke wedstrijdcode t.e.m. 14/8/2019 ingeven op dreamland.be/wedstrijd-reiskoffers. De hoofdprijs is een all-in gezinsvakantie naar Riu Bambu***** in Punta Cana (Dominicaanse Republiek) verzorgd door TUI. Je kan maar 1 keer deelnemen per geldig postadres. De winnaar wordt uiterlijk op 31/8/2019 persoonlijk op de hoogte gebracht en wordt ook vermeld op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat je hier kan raadplegen.