Maak kans op een dagje Walibi met de hele klas!

 

Het nieuwe schooljaar is ingezet, hoog tijd voor een waanzinnige waw-ervaring in Walibi! Laat je door het dolle heen slingeren op de Buzzsaw, bedwing duizelingwekkende hellingen met de Weerwolf of stap op de Cobra … als je durft! Wil je al die onvergetelijke momenten delen met je klasgenoten? Doe dan van 9/9 t.e.m. 22/9/2019 mee met onze wedstrijd op Instagram!

  1. Maak samen met een of meer medeleerling(en) een leuke optische illusie met schoolmateriaal. Inspiratie vind je in de voorbeeldjes hieronder.
  1. Post je foto op Instagram en tag DreamLand (@dreamland_be).
  2. Een DreamLand-jury selecteert de 5 klassen met de origineelste foto.
  3. De 5 winnende klassen winnen een uitstap naar Walibi voor de hele klas met daarbij inbegrepen tickets voor max. 30 leerlingen én een tussenkomst van max. € 600 in de vervoerskosten. De uitstap moet plaatsvinden tussen 1/10/2019 en 30/6/2020. Alle voorwaarden voor deze wedstrijd vind je in het wedstrijdreglement.

Aandacht!

Zorg ervoor dat iedereen op de foto zijn/haar toelating geeft voor het gebruik van de foto in deze wedstrijd. Zijn jij en jouw fotogenieke vrienden nog minderjarig? Vraag dan de toelating van de ouders!

Alle belangrijke info over deze wedstrijd vind je in het wedstrijdreglement. Lees het aandachtig!

Nog schoolgerief nodig voor je optische illusie?

Ontdek hier de leukste schoolspullen!

Wedstrijd loopt van 9/9 t.e.m. 22/9/2019 en is uitsluitend toegankelijk voor schoolgaande leerlingen vanaf 13 jaar en leerkrachten. Om mee te doen neem je samen met een of meer klasgeno(o)t(en) een originele foto van een optische illusie met schoolmateriaal. Post de foto vervolgens op Instagram en tag DreamLand (@dreamland_be). Een DreamLand-jury zal de 5 leukste foto's selecteren. De 5 winnende klassen winnen een uitstap naar Walibi voor de hele klas. Lees hier alle voorwaarden en details van deze wedstrijd. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht en worden ook vermeld op dreamland.be/wedstrijden. Door mee te doen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat je hier kan raadplegen.