Broodje met verse kruidenkaas

  • Lunch
  • 4 personen
  • Bereidingstijd: < 30 min.

Ingrediënten

  • 2 stokbroden
  • 200 g verse roomkaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1 plantje basilicum
  • 1/5 bosje platte peterselie
  • 1 onbehandelde citroen

Bereiding

(25 min.)

  1. Bak 4 voorgebakken halve stokbroodjes af in een op 200 °C voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
  2. Meng ondertussen 200 g verse roomkaas met 1 geperst teentje knofl ook, de afgescheurde blaadjes van 1 plantje basilicum, 1/2 bosje fi jngesnipperde platte peterselie, de zeste van 1 onbehandelde citroen (bio) en 2 eetl. citroensap.
  3. Laat de broodjes enkele minuten afkoelen uit de oven. Besmeer met de verse kruidenkaas en garneer met schijfjes radijs en rucolablaadjes.

Nog meer heerlijke recepten vind je op: colruyt.be/lekkerkoken