Broodje met verse kruidenkaas
- Lunch
- 4 personen
- Bereidingstijd: < 30 min.
Ingrediënten
- 2 stokbroden
- 200 g verse roomkaas
- 1 teentje knoflook
- 1 plantje basilicum
- 1/5 bosje platte peterselie
- 1 onbehandelde citroen
Bereiding
(25 min.)
- Bak 4 voorgebakken halve stokbroodjes af in een op 200 °C voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
- Meng ondertussen 200 g verse roomkaas met 1 geperst teentje knofl ook, de afgescheurde blaadjes van 1 plantje basilicum, 1/2 bosje fi jngesnipperde platte peterselie, de zeste van 1 onbehandelde citroen (bio) en 2 eetl. citroensap.
- Laat de broodjes enkele minuten afkoelen uit de oven. Besmeer met de verse kruidenkaas en garneer met schijfjes radijs en rucolablaadjes.
Nog meer heerlijke recepten vind je op: colruyt.be/lekkerkoken