Verzamel onze spaarstickers en krijg een aankoopbon bij DreamLand en Collishop

Verzamel onze spaarstickers en krijg een aankoopbon van € 5, € 10 of € 15!

Spaar van 2/11 t.e.m. 31/12/2017 stickers op je spaarkaart en krijg van 2/1 t.e.m. 31/3/2018 een exclusieve aankoopbon bij DreamLand en Collishop.


Hoe werkt de DreamLand-spaarkaart?

1. Verzamel de spaarpunten

Shop je in de DreamLand winkel?
Van 2/11 t.e.m. 31/12/2017 krijg je bij afgifte van je Xtra-kaart of -app één spaarpunt per aankoopschijf van € 10 bij DreamLand. Dit is niet geldig bij aankoop van geschenkkaarten (DreamLand geschenkkaarten of Paysafe kaarten), babyartikelen en online pretparktickets.

Shop je liever online?
Dat is helemaal geen probleem, ook dan kan je spaarpunten verzamelen! Op dreamland.be en op collishop.be in de categorieën Speelgoed & Buitenspeelgoed en Gaming & Multimedia krijg je één spaarpunt per aankoopschijf van € 10, op voorwaarde dat je artikelen tussen 2/11 en 31/12/2017 besteld worden en ten laatste op 31/12/2017 afgehaald zijn in je afhaalpunt. Bovendien hoef je zelf niets te doen, je spaart automatisch mee voor elke bestelling tussen 2/11 en 31/12. We tellen dan je puntentotaal samen en midden januari ontvang je jouw spaarpunten thuis via de post!

2. Kleef je spaarpunten in de vakjes op je spaarkaart

12 spaarpunten = aankoopbon van € 5
24 spaarpunten = aankoopbon van € 10
36 spaarpunten = aankoopbon van € 15

Je kan trouwens spaarpunten uit de winkel en de webshops combineren op één kaart.

3. Verzilver je aankoopbon

Van 2/1 t.e.m. 31/3/2018 kan je jouw aankoopbon verzilveren bij DreamLand en ColliShop. Die is bij DreamLand geldig op het hele assortiment, behalve geschenkkaarten en bij Collishop in de categorieën Speelgoed & Buitenspeelgoed en Gaming & Multimedia.

Heb je een artikel gereserveerd via dreamland.be of collishop.be? Geen probleem! Geef dan je kaart af wanneer je jouw artikel(en) afhaalt bij DreamLand, Colruyt of OKay. Om je spaarkaart te gebruiken, moet je online reservatie wel ten laatste op 31/3/2018 afgehaald zijn. Je kan de spaarkaart niet gebruiken voor thuisleveringen en online pretparktickets.


Begin met shoppen Ontdek al onze acties Bekijk je puntentotaal

Op vertoon van je Xtra-kaart of -app ontvang je aan de DreamLand-kassa één spaarpunt per aankoopschijf van € 10, na de verrekening van mogelijke kortingen. Spaar je via dreamland.be of via ColliShop? Dan ontvang je in de tweede week van januari een brief met je spaarkaart en de gespaarde punten. Alle info hierover kan je vinden op dreamland.be. Op collishop.be is de spaarkaart enkel geldig voor artikelen uit de categorieën Speelgoed & Buitenspeelgoed en Gaming & Multimedia. Er worden geen spaarpunten gegeven bij aankoop van geschenkkaarten, babyartikelen of online pretparktickets. Je aankoopbon is wel geldig op het hele assortiment behalve op geschenkkaarten en online pretparktickets en kan worden verzilverd van 2/1/2018 t.e.m. 31/3/2018. Enkel geldig op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Je hebt alleen recht op een aankoopbon van € 5, € 10 of € 15 korting wanneer je respectievelijk 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld hebt. Er worden geen andere aankoopbonnen gegeven in ruil voor deze kaart. Het minimale aankoopbedrag om de gespaarde aankoopbon te krijgen op jouw volgende aankoop, is € 5 (voor een aankoopbon van € 5), € 10 (voor een aankoopbon van € 10) of € 15 (voor een aankoopbon van € 15). Spaarkaarten en de spaarpunten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. Het verschil wordt niet terugbetaald. Enkel originele DreamLand-spaarpunten en -kaarten verkregen vanaf 2/11/2017 worden aanvaard. Meer info in je DreamLand-winkel en op dreamland.be. Actie voorbehouden aan particulieren. DreamLand behoudt zich het recht voor de korting of de toekenning van spaarpunten te weigeren ingeval van misbruik of aankopen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat ze zijn verricht in het kader van handels- en/of beroepsdoeleinden. Actie enkel geldig in België. Actie enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app. DreamLand behoudt zich het recht voor om de actie in te korten, te verlengen of te annuleren.