Verzamel onze spaarstickers en krijg een aankoopbon bij DreamLand en Collishop

Verzilver nu je spaarkaart!

Spaarde jij van 2/11 t.e.m. 31/12/2017 ook stickers op je spaarkaart? Dan kan je die nu verzilveren bij DreamLand en ColliShop!

Van 2/1 t.e.m. 31/3/2018 kan je jouw aankoopbon verzilveren bij DreamLand en ColliShop. Die is bij DreamLand geldig op het hele assortiment, behalve geschenkkaarten en online pretparktickets bij Collishop in de categorieën Speelgoed & Buitenspeelgoed en Gaming & Multimedia.


Kocht je iets online?

Heb je een artikel gereserveerd via dreamland.be of collishop.be? Geen probleem! Geef dan je kaart af wanneer je jouw artikel(en) afhaalt bij DreamLand, Colruyt of OKay. Om je spaarkaart te gebruiken, moet je online reservatie wel ten laatste op 31/3/2018 afgehaald zijn. Je kan de spaarkaart niet gebruiken voor thuisleveringen en online pretparktickets.

Reserveerde je tussen 2/11 en 31/12/2017 via dreamland.be of op collishop.be (in de categorieën Speelgoed & Buitenspeelgoed en Gaming & Multimedia) en haalde je je bestelling ook af in dezelfde periode?

12 spaarpunten = aankoopbon van € 5
24 spaarpunten = aankoopbon van € 10
36 spaarpunten = aankoopbon van € 15


Begin met shoppen Ontdek al onze acties Bekijk je puntentotaal

Je spaarkaart is geldig op het hele DreamLand-assortiment, behalve op geschenkkaarten en online pretparktickets, en op Collishop.be in de categorieën Speelgoed & Buitenspeelgoed en Gaming & Multimedia en kan worden verzilverd van 2/1/2018 t.e.m. 31/3/2018. Enkel geldig op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Je hebt alleen recht op een aankoopbon van € 5, € 10 of € 15 korting wanneer je respectievelijk 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld hebt. Er worden geen andere aankoopbonnen gegeven in ruil voor deze kaart. Het minimale aankoopbedrag om de gespaarde aankoopbon te krijgen op jouw volgende aankoop, is € 5 (voor een aankoopbon van € 5), € 10 (voor een aankoopbon van € 10) of € 15 (voor een aankoopbon van € 15). Spaarkaarten en de spaarpunten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. Het verschil wordt niet terugbetaald. Enkel originele DreamLand-spaarpunten en -kaarten verkregen vanaf 2/11/2017 worden aanvaard. Meer info in je DreamLand-winkel en op dreamland.be. Actie voorbehouden aan particulieren. DreamLand behoudt zich het recht voor de korting of de toekenning van spaarpunten te weigeren ingeval van misbruik of aankopen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat ze zijn verricht in het kader van handels- en/of beroepsdoeleinden. Actie enkel geldig in België. Actie enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app. DreamLand behoudt zich het recht voor om de actie in te korten, te verlengen of te annuleren.