Verzilver je aankoopbon!

Spaarde jij ook stickers op je spaarkaart? Dan kan je die nu verzilveren!

Van 2/1 t.e.m. 30/3/2019 kan je jouw aankoopbon verzilveren. Die is bij DreamLand geldig op het hele assortiment, behalve op babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets, Paysafe-kaarten en thuisleveringen.

Heb je een artikel gereserveerd via dreamland.be? Geen probleem! Geef dan je kaart af wanneer je jouw artikel(en) afhaalt bij DreamLand, Colruyt of OKay. Om je spaarkaart te gebruiken, moet je online reservatie wel ten laatste op 30/3/2019 afgehaald zijn. Je kan de spaarkaart niet gebruiken voor babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets, Paysafe-kaarten en thuisleveringen.

Kocht je via dreamland.be? Dan krijg je de spaarpunten voor al jouw bestellingen geplaatst én afgehaald tussen 2/11 en 31/12/2018 midden januari via de post! Je kan trouwens jouw puntentotaal voor alle online bestellingen die je plaatste tussen 2/11 en 31/12/2018 hier makkelijk raadplegen.

  • 12 spaarpunten = aankoopbon van € 5
  • 24 spaarpunten = aankoopbon van € 10
  • 36 spaarpunten = aankoopbon van € 15Op vertoon van je Xtra-kaart of -app ontvang je aan de DreamLand-kassa één spaarpunt per aankoopschijf van € 10, na de verrekening van mogelijke kortingen. Spaar je via dreamland.be? Dan ontvang je in de tweede week van januari een brief met je spaarkaart en de gespaarde punten. Alle info hierover kan je vinden op dreamland.be. Er worden geen spaarpunten gegeven bij aankoop van babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets en Paysafe-kaarten. Je aankoopbon is geldig op het hele assortiment behalve op babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets, Paysafe-kaarten en thuisleveringen en kan worden verzilverd van 2/1/2018 t.e.m. 30/3/2019. Enkel geldig op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Je hebt alleen recht op een aankoopbon van € 5, € 10 of € 15 korting wanneer je respectievelijk 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld hebt. Er worden geen andere aankoopbonnen gegeven in ruil voor deze kaart. Het minimale aankoopbedrag om de gespaarde aankoopbon te krijgen op jouw volgende aankoop, is € 5 (voor een aankoopbon van € 5), € 10 (voor een aankoopbon van € 10) of € 15 (voor een aankoopbon van € 15). Spaarkaarten en de spaarpunten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. Het verschil wordt niet terugbetaald. Enkel originele DreamLand-spaarpunten en -kaarten verkregen vanaf 2/11/2018 worden aanvaard. Meer info in je DreamLand-winkel en op dreamland.be. Actie voorbehouden aan particulieren. DreamLand behoudt zich het recht voor de korting of de toekenning van spaarpunten te weigeren ingeval van misbruik of aankopen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat ze zijn verricht in het kader van handels- en/of beroepsdoeleinden. Actie enkel geldig in België. Actie enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app. DreamLand behoudt zich het recht voor om de actie in te korten, te verlengen of te annuleren.