Verzamel onze spaarstickers en krijg
een aankoopbon van € 5, € 10 of € 15!

Verzamel onze spaarstickers en krijg een aankoopbon
van € 5, € 10 of € 15!

Spaar van 2/11 t.e.m. 31/12/2018 stickers op je spaarkaart en krijg van 2/1 t.e.m. 30/3/2019 een exclusieve aankoopbon bij DreamLand. De spaarkaart is geldig in alle DreamLand-winkels en op dreamland.be.

Hoe werkt de DreamLand-spaarkaart?

1 Verzamel de spaarpunten

Shop je in een DreamLand-winkel?
Van 2/11 t.e.m. 31/12/2018 krijg je bij afgifte van je Xtra-kaart of -app een spaarpunt per aankoopschijf van € 10 bij DreamLand. Dit is niet geldig bij aankoop van babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets en Paysafe-kaarten.

Shop je liever online?
Dat is helemaal geen probleem, ook dan kan je spaarpunten verzamelen! Op dreamland.be krijg je een spaarpunt per aankoopschijf van € 10, op voorwaarde dat je artikelen tussen 2/11 en 31/12/2018 besteld worden en ten laatste op 31/12/2018 afgehaald zijn in je afhaalpunt. Dit is niet geldig bij aankoop van babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets en Paysafe-kaarten. Bovendien hoef je zelf niets te doen, je spaart automatisch mee voor elke bestelling tussen 2/11 en 31/12. We tellen dan je puntentotaal samen en midden januari ontvang je jouw spaarpunten thuis via de post!

Er is wel een wijziging ten opzichte van de voorbije jaren: je krijgt geen spaarpunten voor het aankopen van speelgoed, gaming en multimedia op collishop.be.

Voor al je online bestellingen geplaatst tussen 2/11 en 31/12/2018 kan je hier jouw puntentotaal makkelijk raadplegen. Opgelet: je spaarpunten worden pas opgeladen van zodra je reservatie afgehaald en betaald is. Je spaarpunten van eventuele aankopen in je DreamLand-winkel zijn hier niet meegerekend.

2 Kleef je spaarpunten in de vakjes op je spaarkaart

12 spaarpunten = aankoopbon van € 5
24 spaarpunten = aankoopbon van € 10
36 spaarpunten = aankoopbon van € 15

Je kan trouwens spaarpunten uit de winkel en de webshops combineren op een kaart.

3 Verzilver je aankoopbon

Van 2/1 t.e.m. 30/3/2019 kan je jouw aankoopbon verzilveren bij DreamLand. Die is bij DreamLand geldig op het hele assortiment, behalve op babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets, Paysafe-kaarten en thuisleveringen.

Heb je een artikel gereserveerd via dreamland.be? Geen probleem! Geef dan je kaart af wanneer je jouw artikel(en) afhaalt bij DreamLand, Colruyt of OKay. Om je spaarkaart te gebruiken, moet je online reservatie wel ten laatste op 30/3/2019 afgehaald zijn. Je kan de spaarkaart niet gebruiken voor babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets, Paysafe-kaarten en thuisleveringen.Op vertoon van je Xtra-kaart of -app ontvang je aan de DreamLand-kassa één spaarpunt per aankoopschijf van € 10, na de verrekening van mogelijke kortingen. Spaar je via dreamland.be? Dan ontvang je in de tweede week van januari een brief met je spaarkaart en de gespaarde punten. Alle info hierover kan je vinden op dreamland.be. Er worden geen spaarpunten gegeven bij aankoop van babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets en Paysafe-kaarten. Je aankoopbon is geldig op het hele assortiment behalve op babyartikelen, geschenkkaarten, online vouchers en pretparktickets, Paysafe-kaarten en thuisleveringen en kan worden verzilverd van 2/1/2019 t.e.m. 30/3/2019. Enkel geldig op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Je hebt alleen recht op een aankoopbon van € 5, € 10 of € 15 korting wanneer je respectievelijk 12, 24 of 36 spaarpunten verzameld hebt. Er worden geen andere aankoopbonnen gegeven in ruil voor deze kaart. Het minimale aankoopbedrag om de gespaarde aankoopbon te krijgen op jouw volgende aankoop, is € 5 (voor een aankoopbon van € 5), € 10 (voor een aankoopbon van € 10) of € 15 (voor een aankoopbon van € 15). Spaarkaarten en de spaarpunten zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. Het verschil wordt niet terugbetaald. Enkel originele DreamLand-spaarpunten en -kaarten verkregen vanaf 2/11/2018 worden aanvaard. Meer info in je DreamLand-winkel en op dreamland.be. Actie voorbehouden aan particulieren. DreamLand behoudt zich het recht voor de korting of de toekenning van spaarpunten te weigeren ingeval van misbruik of aankopen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat ze zijn verricht in het kader van handels- en/of beroepsdoeleinden. Actie enkel geldig in België. Actie enkel geldig voor klanten met een Xtra-kaart of -app. DreamLand behoudt zich het recht voor om de actie in te korten, te verlengen of te annuleren.