Fietsen & Accessoires

Fietsen raak je nooit beu! Het begint al vroeg met een loopfietsje. Is je kind al flink gegroeid dan breekt de tijd van een echte kinderfiets aan. Eerst met steunwieltjes en later helemaal alleen! Wij bieden een uitgebreid gamma aan voor elk van deze fases. Neem snel een kijkje en koop het perfecte cadeau voor je kleine kampioen!En vergeet ook onze helmen en bescherming niet, en de leuke accessoires!
Artikelen (  1 - 47 van 162 )
:

Een fiets kopen bij DreamLand? Ruime keuze voor iedereen!

Bij DreamLand maak je je keuze uit een ruim aanbod fietsen met of zonder pedalen voor groot en klein! Op onze website vind je meer dan 100 fietsen en in onze winkels kan je terecht met al je vragen bij onze specialisten. De meeste fietsen worden thuis geleverd door onze leveranciers en zijn al voor 95% gemonteerd. Ontdek hier de belangrijkste voordelen om je fiets of die van je kind bij DreamLand te kopen!


Hoe de juiste fiets kiezen?

Het allerbelangrijkste criterium bij het kiezen van een fiets is je lengte of die van je kind. Aangezien kinderen van dezelfde leeftijd niet altijd even groot zijn, heeft DreamLand een handige fietsmeter gemaakt. Zo is een 12’’ fiets geschikt voor kinderen van 92 tot 98 cm en een 20’’ fiets voor kinderen van 116 tot 125 cm. Voor een kind of een volwassene groter dan 1m58 raden we een 28’’ fiets aan. Het is heel belangrijk dat de voeten steeds aan de grond kunnen. Je kan ook de fietskiezer eens proberen om de ideale fiets te vinden! Eenmaal je weet welke fietsmaat de juiste is, blijven nog een paar vragen over: met of zonder pedalen, de kleur, de helden (Frozen, Toy Story, Cars, PAW Patrol, enz.), enz.


Leren fietsen

Wanneer is een kind klaar om te leren fietsen? En hoe pak je dit concreet aan? Een wetenschappelijke theorie is er helaas niet. Elk kind ontwikkelt zich op zijn manier en tempo. DreamLand geeft je toch enkele tips en spelletjes om op een leuke manier het fietsen onder de knie te krijgen! En om alles op een veilige manier te laten verlopen, vind je bij ons ook verschillende accessoires (verkeersborden, fluohesjes, enz.)!


Veiligheid voor alles!

Met de juiste bescherming kan je kleine coureur naar hartenlust (leren) fietsen. Naast een goede verlichting, een fluohesje of kniebeschermers, is het dragen van een helm echt noodzakelijk! De juiste maat bepalen is wederom geen makkie. Daarom leggen we hier uit hoe je het beste de hoofdomtrek van je kind kan meten. Ontdek vervolgens onze helmen en bescherming!


Leveringsvoorwaarden

Afhankelijk van het gekozen model zijn er verschillende leveringsvoorwaarden: Zelf afhalen in afhaalpunt, Thuislevering via bpost of Thuislevering via leverancier. Ontdek hier onze leveringsvoorwaarden!