Fietsen en accessoires

Fietsen raak je nooit beu! Het begint al vroeg met een loopfietsje. Is je kind al flink gegroeid dan breekt de tijd van een echte kinderfiets aan. Eerst met steunwieltjes en later helemaal alleen! Wij bieden een uitgebreid gamma aan voor elk van deze fases. Neem snel een kijkje en koop het perfecte cadeau voor je kleine kampioen!
Artikelen (  1 - 48 van 190 )
:

Opmerkelijke fietsen voor heldhaftige coureurs!

Ben je van plan een fiets te kopen? Ontdek dan snel welke merken DreamLand voor jou in petto heeft! Op de loopfietsen van Chillafish, Pinolino en Injusa zal je kleintje zeker met plezier rondrijden. In ons ruime assortiment kinderfietsen vind je dan weer fietsen van Volare, Yipeeh en Kanzone. Wat deze allemaal gemeen hebben is hun stevigheid en kwaliteit! Kinderen vinden het ook altijd leuk om rond te fietsen aan de zijde van hun helden. Zo hebben wij (loop)fietsen geïnspireerd op verschillende films van Disney, zoals Frozen, Princess, Dory, Cars en Soy Luna. Maar ook van de Minions, PAW Patrol, Trolls, Barbie en de Avengers. Keuze genoeg dus voor zowel jongens als meisjes.


Veilig en mooi

Naast fietsen kan je bij DreamLand ook de bijhorende accessoires kopen. De belangrijkste groep zijn de fietshelmen. Het hoofdje van je kleine man of meid kan maar beter goed beschermd zijn. Ook voor de iets grotere hoofden hebben we verschillende helmen. Wil je je fiets een beetje opvrolijken, dan vind je bij ons leuke verlichting.