Boekentassen

Wat is er leuker dan een toffe boekentas om het nieuwe schooljaar te beginnen? En die ook zelf kunnen kiezen! We hebben in ons schoolassortiment boekentassen voor alle leeftijden: voor de allerkleinsten tot lagereschoolkinderen. Kom snel al onze modellen ontdekken, met of zonder wieltjes! Kipling, Samsonite, Kangourou… Maak je keuze!
Artikelen (1 - 48 van 64)
:

Voor de crèche of kleuterschool…

Kies een kleurrijke boekentas voor je kleine spruit. Want met kleur maak je school zoveel leuker! In onze boekentassen passen perfect reservekleding, het heen-en-weer-schriftje, lunch, drankje en natuurlijk de favoriete knuffel van je kindje. Welke boekentas kies je? Eentje in 1 kleur of met een leuke print. Of wat dacht je van een kleuterboekentas met een tekenfilmfiguur? Toppie!

Om de beste keuze voor jouw kindje te maken, hebben wij enkele praktische tips verzameld. Laat je inspireren!

… tot de lagere school!

De overstap van het kleuterklasje naar de grote school gaat supervlot met een coole boekentas. Boeken, schriften, lunch, pennenzak… alles krijgt een eigen plekje. Ontdek snel onze stevige en stijlvolle Kipling boekentassen of onze boekentassen van Samsonite, helemaal in Disney-thema.

Retrofans zullen meteen weg zijn van de vintage boekentassen van het merk # Own Stuff. Zij maken stevige, leren tassen in frisse kleurtjes. Ook Tann’s springt op de retrokar met z’n prachtige boekentassen.

Hulp nodig in je zoektocht naar de perfecte boekentas voor de lagere school? Volg onze tips!

Op wieltjes

In ons assortiment boekentassen kan je ook kiezen voor een exemplaar op wieltjes. Super handig! Met de uittrekbare handgreep kan je kind zo’n trolley-boekentas makkelijk achter zich aan trekken. Zo vermijd je te veel gewicht op de schouders en blijft de rug gespaard. Bovendien kunnen deze boekentassen makkelijk rechtop blijven staan dankzij de noppen onderaan. Meenemen op de trap is geen probleem, want je kan deze boekentas nog steeds op je rug of in je hand dragen!