PLAYMOBIL

                   

PLAYMOBIL bouwdozen bestaan in heel wat verschillende thema’s voor jong en oud en staan garant voor oneindig veel plezier én spelenderwijs leren. Wat je interesses ook zijn, je vindt altijd wel iets dat bij je past!

Kies op leeftijd

Artikelen (  1 - 48 van 343 )
:

De geschiedenis van PLAYMOBIL

De PLAYMOBIL figuren die 7,5 cm hoog zijn bestaan al sinds 1974, maar ze zien er nog altijd even hip uit en bezorgen jong en oud nog steeds plezier! Elke seconde worden er drie PLAYMOBIL-figuren geproduceerd. Tijd om er een paar te adopteren!

Met de lancering van de PLAYMOBIL Wiltopia-collectie, heeft PLAYMOBIL ook een nieuwe figuurgrootte geïntroduceerd: 5,75 cm voor de kinderen!

PLAYMOBIL engageert zich om milieuvriendelijk speelgoed te maken en gebruikt daarom steeds meer gerecyclede of natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld bij Wiltopia en Country. Een pluspunt voor de planeet!


PLAYMOBIL werelden voor alle leeftijden

Vanaf 18 maanden ontdekken kinderen PLAYMOBIL met de collectie PLAYMOBIL 1.2.3! Met de verschillende thema's ontwikkelen de kleintjes hun fijne motoriek, hun taal en leren ze veel bij door te spelen en te imiteren. Er valt zoveel te ontdekken!

Kinderen vanaf 4 jaar verras je met andere PLAYMOBIL collecties die hun verbeelding prikkelen. Er is sowieso een set voor elke smaak en interesse!

Er is zelfs PLAYMOBIL voor volwassenen in de verschillende collecties, zoals bijvoorbeeld de iconische voertuigen uit de filmwereld en daarbuiten.


Diverse PLAYMOBIL thema's voor iedereen

Meisjes amuseren zich vaak in de sprookjeswereld van PLAYMOBIL Ayuma. Kinderen die graag in een poppenhuis spelen, zullen dol zijn op PLAYMOBIL Dollhouse, terwijl PLAYMOBIL Magic of PLAYMOBIL Princess dromers blij maakt die op zoek zijn naar hun droomprins of fan zijn van magische wezens.

Jongens en avontuurlijke kinderen beleven graag avonturen op de oceaan met PLAYMOBIL Piraten. PLAYMOBIL Novelmore neemt jonge avonturiers mee naar de wereld van de ridders, terwijl PLAYMOBIL Dino Rise hen de wereld van de dinosaurussen laat ontdekken.

Dierenliefhebbers vinden het leuk om wilde dieren te verzorgen met PLAYMOBIL Wiltopia. Fans van boerderijdieren, paarden en pony’s doe je plezier met PLAYMOBIL Country.

Hulpdiensten zoals de politie, artsen of brandweer van PLAYMOBIL City Action of PLAYMOBIL City Life zijn ook heel populair bij kinderen.

Autofans zijn dol op PLAYMOBIL Classic Cars en sportfans kunnen PLAYMOBIL Sports & Action ontdekken. Fans van kunstvliegen zijn dan weer helemaal in de wolken met PLAYMOBIL Air Stunt!

Ook films en tekenfilms hebben hun eigen PLAYMOBIL-universum, zoals PLAYMOBIL Asterix, PLAYMOBIL Movie Cars en PLAYMOBIL Scooby-Doo!


Duurzaam

PLAYMOBIL speelgoed is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Het is ontworpen om lang mee te gaan en van generatie op generatie door te geven. Dit tijdloze speelgoed bezorgt al jaren plezier aan kinderen en zal dat nog lang blijven doen!