PLAYMOBIL

Playmobil

Sinds 1974 valt er op het gezicht van de bekende PLAYMOBIL-figuren van 7,5 cm nog geen enkele rimpel te bespeuren! En nog altijd maken ze zowel klein als groot gelukkig. Elke seconde worden er 3 PLAYMOBIL-figuren geboren. Hoog tijd dus om er enkele te adopteren! Er zal een ongelooflijke wereld opengaan waarin alle avonturen mogelijk zijn. Zowel jongens als meisjes zullen hun verbeelding verder ontwikkelen en oneindig veel verhalen uitvinden voor hun favoriete personages. Een cadeau dat zeker zal aanslaan!

In PLAYMOBIL, The Movie beleven jouw favoriete PLAYMOBIL-figuurtjes vanaf 7 augustus 2019 avonturen in een heel nieuwe dimensie !

Wanneer Charlie in de magische wereld van PLAYMOBIL wordt gezogen, kan z’n grote zus Marla niet anders dan hem achterna gaan om hem te redden. Niet eenvoudig als je weet dat ze daarvoor maar 1 avond heeft én dat ze ook zelf, net als haar jongere broertje, een PLAYMOBIL-figuurtje geworden is...

Dankzij PLAYMOBIL 1.2.3 ontdekken kinderen al vanaf 18 maanden de wereld van PLAYMOBIL. Met de verschillende thema’s ontwikkelen de allerkleinsten hun verbeelding. Door te spelen en te imiteren leren ze bovendien veel nieuwe dingen bij. De wereld van de zee, de dieren van de boerderij, het bos of de zoo, de brandweer of de trein,… Er valt zoveel te ontdekken!Met PLAYMOBIL City Life gaat de wereld van de school, de zoo, de crèche en de kledingwinkel open!

Voor liefhebbers van de brandweer, de politie, de ruimte,… is er PLAYMOBIL City Action. Zelfs het universum van de luchthavens en de zeeredders is beschikbaar. Zo veel avonturen te beleven!PLAYMOBIL stelt zo veel verschillende thema’s voor dat iedereen er wel eentje leuk vindt. Dieren komen goed aan bod in PLAYMOBIL Wild Life en PLAYMOBIL Country. Fans van ridders en draken kunnen dan weer hun hartje ophalen met PLAYMOBIL Knights en PLAYMOBIL Dragons.Ook de sportfanaten werden niet vergeten met het gamma Sports & Action. Racewagen of voetbal? Wat zal je kiezen? Liefhebbers van grote avonturen kunnen terecht bij het thema Pirates en de Super 4. Dankzij deze speelsets worden de tekenfilmavonturen van Gene, Ruby, Alex en Twinkle verder gezet!Fans van prinsessen kunnen dan weer prachtige avonturen uitvinden voor hun figuurtjes. Met Dollhouse kunnen ze zelfs een heel huis inrichten voor de kleine PLAYMOBIL-bewoners!Elk seizoen heeft z’n PLAYMOBIL. Met Pasen vind je in de eieren, die ook als spaarpot kunnen dienen, een personage met accessoires. Zelfs Kerstmis en Sinterklaas hebben hun eigen speelsets!