• Home
  • Merk: Zapf Creation
               

Ontdek alles van Zapf Creation bij DreamLand

Artikelen (  1 - 48 van 95 )
:

Van de eerste pop, voor de kleinste mini-mama’s

De jongste mini-mama’s maak je ongetwijfeld blij met een pop van My First Baby Annabell: met haar kleine knuffelzachte lijfje weet ze hen zó te vertederen. Vind maar eens een kleine kapoen die kan weerstaan aan deze schattige pop. Haar zusje en broertje Baby Annabell zijn al iets groter en kunnen al iets meer zoals in hun luier plassen, echte tranen huilen en brabbelen als je hun wang streelt.

Tot de bijna échte baby’s, voor de grotere mama’s in spe

Kinderen die al wat ouder zijn, vinden het leuk om met poppen te spelen die nóg echter lijken: de BABY born-poppen kan je eten geven en in bad stoppen, je kan ook hun luier verversen, hun armen en benen doen bewegen, enz. En daardoor lijken het net échte baby’s. Zo kunnen meisjes pas echt helemaal opgaan in hun rol als mama en “doen zoals de groten”.

En alles om je pop te verzorgen en te vertroetelen

Ook aan die babypoppen mag het natuurlijk aan niets ontbreken en daarom heeft Zapf Creation werkelijk alles waarmee je hen blij kan maken en verzorgen: een potje, een luiertas, poppenkleertjes, een badje, een poppenwagen en nog zoveel meer. Je bedenkt het en Zapf Creation heeft het! En als de pop blij is, is jouw mama in spe natuurlijk ook gelukkig. Met de nieuwe collectie kleertjes van Dolly Moda maak je bovendien alle poppen mooi: deze passen niet alleen aan poppen van Zapf Creation, maar ook aan hun vriendinnetjes van andere merken.

Maak ook je “wannabe” kapstertje blij

Kinderen die het zalig vinden om het kapsel en de make-up van hun pop te doen, zijn dan weer gek op een kappershoofd van My Model of BABY born Sister. Wedden dat ze urenlang zoet zijn met het optutten van hun schminkpop? Je merkt het: bij Zapf Creation vind je voor iedere leeftijd een leuke pop waarmee je je hartendief blij kan maken. Nu nog alleen kiezen!