• Home
  • Merk: Fisher-Price
           

Ontdek alles van Fisher-Price bij DreamLand

Artikelen (  1 - 48 van 49 )
:

Spelenderwijs leren

Welk speelgoed Fisher-Price ook ontwikkelt, ze zorgen er altijd voor dat je kindje dingen bijleert, zowel op verstandelijk als op motorisch vlak. Kleuren, cijfers en letters maar ook fijne en grove motoriek: je kapoen oefent het allemaal!

Logisch redeneren, verbeelding en creativiteit: stuk voor stuk eigenschappen die belangrijk zijn voor de toekomst van je kleintje en waar Fisher-Price voor staat. Met z’n eigentijds speelgoed bereidt Fisher-Price onze oogappels voor op de wereld van morgen.

Ideaal voor de allerkleinsten

Speelgoed van Fisher-Price is afgestemd op elke fase in de ontwikkeling van jouw kleine schat. Van speeltapijten, knuffels en rammelaars tot loopwagentjes en activiteitenspeelgoed. Fisher-Price heeft een heel ruim aanbod voor baby’s, peuters en kleuters. Je vindt zeker iets waarmee je je kindje blij maakt.

De eerste vriendjes van je kindje

Op ontdekking gaan, is zoveel leuker samen met je favoriete vriendje. De allerkleinsten kunnen samen met de Linkimals avonturen beleven en dingen bijleren. Is je kapoentje al wat groter, dan nemen de figuurtjes van Little People ‘m met plezier mee naar de luchthaven, de boerderij … Overal valt er heel wat te beleven!

Klaar voor stoere avonturen? Dan staan Thomas & Friends en Blaze en de Monsterwielen klaar om je kind te amuseren. Circuits, treinen, monstertrucks: iedereen klaar? Dan gaan we ’r voor!

Speelgoed getest en goedgekeurd door mama’s, papa’s én kinderen!

Fisher-Price doet niet enkel beroep op experten om hun speelgoed te beoordelen en te verbeteren. Ze vragen ook de mening van ouders en laten kinderen ermee spelen. Zo zijn ze er zeker van dat het geschikt is voor de doelgroep die ze voor ogen hebben en dat het de creativiteit en de vaardigheden van kinderen stimuleert.