• Home
  • Merk: Fisher-Price

Ontdek alles van Fisher-Price bij DreamLand

Al sinds 1930 maakt Fisher Price leuk en verrassend speelgoed dat niet alleen de verbeelding van je ukje stimuleert maar ‘m ook nieuwe dingen aanleert. Hun speelgoed is het bewijs dat spelen en leren hand in hand gaan.

De leuke en leerrijke collecties van Fisher-Price dragen hun steentje bij tot de ontwikkeling van je schatje én laten families samen plezier beleven.

Artikelen (  1 - 48 van 61 )
:

Spelenderwijs leren

Welk speelgoed Fisher-Price ook ontwikkelt, ze zorgen er altijd voor dat je kindje dingen bijleert, zowel op verstandelijk als op motorisch vlak. Kleuren, cijfers en letters maar ook fijne en grove motoriek: je kapoen oefent het allemaal!

Logisch redeneren, verbeelding en creativiteit: stuk voor stuk eigenschappen die belangrijk zijn voor de toekomst van je kleintje en waar Fisher-Price voor staat. Met z’n eigentijds speelgoed bereidt Fisher-Price onze oogappels voor op de wereld van morgen.

Ideaal voor de allerkleinsten

Hun speelgoed is afgestemd op elke fase in de ontwikkeling van je kleine schat. Van rammelaars en bijtringen tot loopwagentjes en activiteitenspeelgoed: Fisher-Price heeft een heel ruim aanbod. Je vindt zeker iets waarmee je je kindje blij maakt!

Speelgoed dat mee evolueert

Elk kind leert op z’n eigen ritme. Speelgoed van Fisher Price met het label “meegroeispeelgoed” heeft verschillende speelniveaus die aansluiten bij de leeftijd en de opeenvolgende ontwikkelingsfases van je kleintje. Het “groeit” dus mee met de ontwikkeling van je kindje. Zo leert jouw kapoen op elk moment volgens z’n eigen ritme dingen bij.

De eerste vriendjes van je kindje

Op ontdekking gaan, is zoveel leuker samen met je favoriete vriendje. De allerkleinsten kunnen samen met het hondje Puppy avonturen beleven en dingen bijleren. Is je kapoentje al wat groter, dan nemen de figuurtjes van Little People ‘m met plezier mee naar de zoo, de luchthaven, de boerderij … Overal valt er heel wat te beleven!

Klaar voor stoere avonturen? Dan staan Thomas & Friends en Blaze en de Monsterwielen klaar om je kind te amuseren. Circuits, treinen, monstertrucks: iedereen klaar? Dan gaan we ’r voor!

Speelgoed getest en goedgekeurd door mama’s, papa’s én baby’s!

Fisher-Price doet niet enkel beroep op experten om hun speelgoed te beoordelen en te verbeteren. Ze vragen ook de mening van ouders en laten kinderen ermee spelen. Zo zijn ze er zeker van dat het geschikt is voor de doelgroep die ze voor ogen hebben en dat het de creativiteit en de vaardigheden van kinderen stimuleert.