HALLOWEEN 2022

Binnenkort is het weer zover, Halloween! Plaats je pompoenen buiten, verkleed je als een eng wezen, ga op trick-or-treat-tocht of naar een te gek Halloween feestje. Laat je inspireren door onze Halloween kostuums, accessoires en decoratie, maar even goed door onze tips om te knutselen in het Halloween thema en te grimeren. Bij ons zit je goed om er een geslaagde en vooral griezelige Halloween van te maken.

Toon meerToon minder

Populaire Halloween categorieën

Populaire Halloween personages

Bibber van de pret met onze Halloween-toppers!

Een griezelige Halloween met onze tips

Spannend Halloween plezier de hele dag lang

Halloween grime-tips

Wil je op Halloween je vriendjes en familie laten schrikken als heks? Of, brrrrrr, wil je liever rondspoken als zombie of enge clown! Wat je ook kiest je bent pas helemaal super creepy met Halloween make-up. Griezelig grimeren is niet zo moeilijk als je weet hoe het moet. Bekijk onze video’s of schrijf je in voor een grime-sessie en je bent helemaal mee.

Halloween recepten

Keukenprinsen en -prinsessen uit de weg! Hier komen de keukenspoken. Op Halloween komt er geen soep op tafel maar spinnenkoppensoep. Ook koekjes, cupcakes en anders lekkers moeten er op Halloween net iets anders uitzien. Want zeg nu zelf: skeletten, zombies of heksen houden toch niet van gewoon eten? Voor een eng menu hebben we een boel Halloween recepten voor je opgesteld.

Halloween knutselen

Wooohooo, spooky! Maak van je thuis een echt spookhuis. Je hoeft daarvoor niet meteen naar de winkel te hollen. Met onze tips en je eigen knutselmateriaal kom je al een heel eind. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan samen knippen en plakken. Aan de slag griezelkids!

Halloween kleurplaten

Voor iedereen die graag kleurt hebben we een aantal leuke kleurplaten klaargezet. Denk maar aan een kleurplaat van een Halloween pompoen of kleurplaten met een Halloween heks. Download je favorieten, print ze af, kleur ze in en hang ze op in je kamer.

WAT IS HALLOWEEN?

Tegenwoordig kent iedereen Halloween, dat griezelige feest, aanvankelijk vooral bekend uit Amerikaanse films, is nu ook bij ons heel populair. Een dag waarop kinderen en volwassenen zich verkleden, het liefst zo eng mogelijk en op trick-or-treat-ronde gaan om snoepjes te vragen. Maar wanneer is het Halloween? Zoals elk jaar wordt ook Halloween 2022 op 31oktober gevierd, de dag voor Allerheiligen.

HALLOWEEN KOSTUUMS, SCHMINK EN DECORATIE

Nu je weet wanneer het Halloween is, kan je beginnen nadenken over je kostuum of de versiering voor je huis. Bij DreamLand vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke Halloween. Ontdek dus snel onze Halloween kostuums, Halloween make-up, Halloweenmaskers en accessoires en Halloween decoratie. Het wordt vast een Happy Halloween!

KNUTSELEN VOOR HALLOWEEN

Halloween is niet alleen griezelen, maar ook gezellig samen zijn en samen Halloweenactiviteiten doen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je Halloween versiering knutselen, kijk hier voorenkele ideeën. Wil je graag leren schminken? Ontdek dan onze grime tips. Ben je graag in de keuken bezig, neem dan zeker een kijkje naar onze originele Halloween recepten.

HALLOWEEN IN EEN PRETPARK

Wist je dat je ook Halloween kan vieren in een pretpark? Heel wat pretparken brengen griezelige Halloween versiering aan en laten de gasten graag schrikken. Wil je zelf eens zo’n leuke Halloween ervaring meemaken, bestel dan je tickets hier, en ga helemaal uit de bol tijdens een speciale Walibi Halloween, Bobbejaanland Halloween of Bellewaerde Halloween.